Όταν ο άνθρωπος πρωτοπάτησε στη Σελήνη, μια νέα εποχή ξημέρωσε. Δεν περιοριζόμασταν πλέον στον πλανήτη μας και την ίδια στιγμή, ο κόσμος μας ποτέ δεν φάνηκε μικρότερος. Αλλά υπάρχουν πολλοί που επιμένουν ότι όλο αυτό ήταν μία εικονική εκδήλωση και ότι τίποτε παραπάνω ποτέ δεν συνέβη.

Είναι η προσγείωση στην Σελήνη μία συνωμοσία: Είνια το πιο αμφιλεγόμενο θέμα, με πολλούς ζηλωτές και στις δύο πλευρές του φράχτη. Για τους μεν είναι πραγματικότητα και υπάρχουν εκατοντάδες ώρες βίντεο για να το αποδείξουν. Από την άλλη πλευρά, πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας είναι ανένδοτοι και επισημαίνουν ότι όλα οργανώθηκαν. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που η κάθε πλευρά μπορεί άνετα να υποστηρίξει.Τι από τα δύο είναι αλήθεια;

Θα μπορούσε η επιφάνεια της Σελήνης να είναι το σπίτι όχι μόνο για κρατήρες και βράχους;

Ανακαλύπτοντας σεληνιακές δομές που σαφώς δεν είναι φτιαγμένες από ανθρώπους, δημιουργείται ένας πολύ σοβαρός λόγος για να μην αποκαλύψουν την ύπαρξή τους στο κοινό. Αν οι πληροφορίες σχετικά με εξωγήινες κατασκευές στο πλανητικό κατώφλι μας γίνονταν ή γίνουν ένα αποδεδειγμένο γεγονός, τότε θα αλλάξει για πάντα το status quo.

Τα περισσότερα από τα επίσημα βίντεο που είναι διαθέσιμα, είτε έχουν γυριστεί σε ένα στούντιο είτε είναι γνήσια, δεν απεικονίζουν κάποιες από τις ασυνήθιστες δομές του δορυφόρου της Γης. Κι όταν καταλάθος κάτι “ξεφεύγει” προς τα έξω, πάντα υπάρχει μία αδύναμη, συνήθως, για να το συγκαλύψει.

Σύμφωνα με το locklip πολλές φωτογραφίες υπόκεινται σε επεξεργασία, ή έχουν επίτηδες σβηστεί ή θολωθεί, προκειμένου να κρυφτούν ευαίσθητες πληροφορίες. Ομοίως, η περίφημη υπόθεση του Apollo 11. Υπάρχουν ταινίες που “λείπουν” ή “χάθηκαν” προκειμένου να κατασταλεί θύελλα κριτικών. Μια έρευνα που διενεργήθηκε περίπου πριν από 20 περίπου χρόνια αποκάλυψε ότι η NASA είχε σβήσει και επαναχρησιμοποιήσει τις ταινίες με το ακατέργαστο, μη επεξεργασμένο σήμα, βίντεο του Apollo 11.

Δείτε αυτή την εικόνα:

Η παραπάνω εικόνα δείχνει μία από τις πιο διάσημες φωτογραφίες που πάρθηκαν στην κοιλάδα του Taurus-Littrow, κατά τη διάρκεια του Apollo 17. Ονομάζεται πέτρα Geophone και φαίνεται ότι βρίσκεται σε υπερέκθεση.

Εδώ και 30 χρόνια, η NASA έχει χαρακτηρίσει την εικόνα ως ένα κενό καρέ από το φιλμ του Apollo 17. Η NASA δεν έκανε καμία αναφορά αυτής της εικόνας και δεν την συμπεριέλαβε ποτέ στις online εικόνες του Apollo Image Atlas. Με την εφαρμογή μείωσης του θορύβου εικόνας και την αύξηση του contrast, εδώ από κάτω βλέπετε με τι μοιάζει η εικόνα:

Τι θα μπορούσε σημαίνει αυτό το σχήμα πυραμίδας; Είναι απλά μία κατασκευασμένη εικόνα ή κάτι περισσότερο;

Οι παρακάτω εικόνες παρουσιάζουν μόνο μερικά από τα πολλά παράξενα αντικείμενα που φέρεται να φωτογραφήθηκαν στη Σελήνη:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι κρύβεται πίσω από το θόλωμα; Ένας οβελίσκος;

Τι κρύβεται πίσω από το θολό δημιούργημα;

Ακολουθούν μυστηριώδεις κατασκευές στην αθέατη πλευρά της Σελήνης:

Ένα άλλο θέμα συζήτησης είναι το έμβημα της αποστολής του Apollo 17. Σχεδιάστηκε από τον εννοιολογικό καλλιτέχνη Robert McCall και δείχνει τον Έλληνα θεό Απόλλωνα σε ένα μινιμαλ σχεδιάγραμμα του αμερικανικού αετού.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι το σχέδιο αυτό δεν ήταν το πρώτο που υποβλήθηκε για έγκριση από τη NASA. Στην πραγματικότητα, τα δύο πρώτα έχουν σχεδιαστεί από τον πιλότο του Apollo 17 Lunar Module, τον Harrison Η. Schmitt. Λόγω αυτών που υποδηλώνουν τα γραφικά τους, η NASA τα απέρριψε.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα μέλη του πληρώματος Apollo 17 γνωρίζουν πολλά για την ύπαρξη μεγαλιθικών κατασκευών στη Σελήνη. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός των αστροναυτών πιστεύουν ακράδαντα στην ύπαρξη νοήμονος εξωγήινης ζωής. Μήπως αυτοί οι αστροναύτες ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; Τι τους έκανε να πιστεύουν στους εξωγήινους;

Φυσικά, αυτή η θεωρία συνωμοσίας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κερδοσκοπία, αλλά φέρνει και μερικά σημαντικά ζητήματα στο φως. Υπάρχουν κενά και αντιφάσεις στο πλαίσιο των πληροφοριών που παρέχονται από τον Οργανισμό Διαστήματος. Και ενώ η συμπλήρωση αυτών των κενών με εξωπραγματικές θεωρίες είναι επικίνδυνη, ένα πράγμα είναι σίγουρο: υπάρχουν πράγματα στη Σελήνη που η NASA δεν θέλει να δούμε. diadrastika