Υπάρχουν τέσσερις χώρες, οι εξής τρεις που είναι δύο και ουσιαστικά-λογικά είναι μία οικογένεια από τις 13 των Illuminati που λέγεται ότι κυβερνούν τον κόσμο. Όπως κι αν έχει το πράγμα, αυτή τη στιγμή σήμερα, αλλά και τους τελευταίους αιώνες, όντος ελέγχουν τον πλανήτη. Και αυτό δεν είναι σενάριο συνωμοσίας. Τα στοιχεία που παραθέτουμε από διάφορες πηγές, συνθέτουν αυτό ακριβώς: πως ένα τεράστιο κομμάτι της παγκόσμιας σκακιέρας βρίσκεται υπο την κυριαρχία ενός, τουλάχιστον, σκοτεινού παίκτη.

 Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή:

ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ:

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Η Αμερική φαίνεται να έχει πάρει το όνομά της πιθανότατα από την περουβιανή λέξη amaruca που σημαίνει “ιπτάμενα φίδια” ή “γη των ιπτάμενων φιδιών”. Πιθανότατα έχει να κάνει με τις διάφορες φυλές ιθαγενων “ινδιάνων”, όπως οι πολιτισμοί του Μεξικού και της Κεντρικής Αμερικής, που είχαν ως θεούς φίδια και δράκοντες, όπως ο Κουετζαλκοάτλ, Κουκουλκάν και άλλοι. Μία άλλη εκδοχή, θέλει το όνομα να προκύπτει από ένα συνδυασμό λέξεων που σημαίνει “Οι άνθρωποι που αγαπούν την πλούσια και λιονταρίσια ψυχή”. Το ερώτημα εδώ είναι ποιοι “άνθρωποι” και ποιανού την ψυχή “αγαπάνε”…

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, ενώ εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατά 13 βέλη στα νύχια του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Βιρτζίνια εταιρία που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Rothschilds. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν αναγκαία για να χρηματοδοτήσει την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Το ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται στο ότι οι ΗΠΑ είναι μία τεράστια εταιρία που ανήκει κατά κύριο λόγο στο Βατικανό και κατά δεύτερο στην Μεγάλη Βρετανία.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Οι Βρετανοί, τώρα, σύμφωνα με το panosterz, είναι οι γνωστοί μας Άγγλοι (Angeln). Όχι από την Κεντρική Ευρώπη (σημερινή Σαξωνία), αλλά από την απώτερη βόρεια περιοχή της Γερμανίας (Niedersachsen).

Είναι γνωστοί και ως Αγγλοσάξωνες. Οι Σάξωνες (Sachsen), είναι ένα φύλο ματαξύ πολλών γερμανικών φύλων που κατέλαβαν μέρη της κέλτικης περιοχής. Ένα όνομα που πιθανότατα ετυμολογείται “ίσως από το πολεμικό μαχαίρι”, αλλά οπωσδήποτε από την σπάθη sachs .

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ας δούμε τώρα την Γερμανία. Η λέξη Germanus (Γερμανός) ανήκει στην κλασσική λατινική γλώσσα και σημαίνει “ο γνήσιος” , ”ο σωστός”. Όταν οι Ρωμαίοι επικράτησαν στην Gallia, πέρασαν στην απέναντι όχθη του ποταμού Ρήνου (Rhein) και συνάντησαν λαούς πιο δυναμικούς και καλύτερους πολεμιστές , αλλά και πιό καθυστερημένους και επίστευσαν , ότι πρόκειται για διαφορετικά κελτικά φύλα και τους ονόμασαν Germani. Εννοούσαν “οι γνήσιοι” Κέλτες .

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το όνομα που χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι DEUTSCH-DEUTSCHLAND, ένα όνομα που φαίνεται πως απέκτησαν από τους Ιταλούς.

Κατά την διαρκεια του Μεσαίωνα, οι Γερμανοί έκαναν με διάφορα εθνωνύμια επιδρομές στην Βόρεια Ιταλία καταστρέφοντας και ληστεύοντας. Οι αγανακτισμένοι Ιταλοί θυμήθηκαν, ότι αυτοί συμπεριφέρονταν σαν ένας προγονικός λαός, οι Teutones (Tεύτονες) προ 2200 ετών, οι οποίοι ήταν η προσωποποίηση της βαρβαρότητας δηλαδή Τεύτονας= βάρβαρος και τους απέδωσαν το εθνωνύμιο tedesco= Deutscher . Αυτή η εθνωνυμία παρουσιάζει κάποια ιδιαιτερότητα , γιατί είναι με πρόθεση βρισιά και προσβολή !

ΒΑΤΙΚΑΝΟ
Ας δούμε, τώρα και το Βατικανό. Πολλά σκάνδαλα έχουν συνδεθεί με το Βατικανό, όπως το ότι διέλυσε την Γιουγκοσλαβία και, μάλιστα, δύο φορές, σύμφωνα με τον Μίλαν Μπουλάγιτς. Σε όλους σχεδόν τους Πάπες έχουν αποδοθεί πολλά και διάφορα, μέχρι εμπορία όπλων και ναρκωτικών. Όπως είναι φυσικό όλα έχουν συγκαληφθεί -αν ισχύουν. Και, φυσικά, όπως είδαμε, το Βατικανό είναι ιδιοκτήτης των ΗΠΑ.

Όμως φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο πως οι ΗΠΑ, Γερμανία και Βατικανό, συνδέονται. Και συνδέονται με τον Illuminati Πίνδαρο και το συμβούλιο των 13ών Βασιλικών Οικογενειών.

Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ

ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ
Η Ιστορία όπως κυλάει γύρω μας, φαίνεται να αποδεικνύει πως τα αίτια και οι αφορμές του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου ήταν διαφορετικά από αυτά που μάθαμε. Ο Α΄ΠΠ σχεδιάστηκε για να αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης, δημιουργήθηκε για να δώσει την σκυτάλη στην Γερμανία.

Ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια δοκιμή για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, υπό τον έλεγχο της Γερμανίας.

Όταν το πείραμα διεκπεραιώθηκε και οι μετρήσεις έγιναν, η διαδικασία ήρθε στο τέλος της και ο πόλεμος έπρεπε να τελειώσει με κάποιον χαμένο. Φαινομενικά η ήττα κατοχυρώθηκε στους Ναζί.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
Το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων του Ράιχ μεταφέρθηκε στην Αμερική πριν την πτώση και γιγάντωσε τις εταιρειες γερμανικων συμφεροντων που προϋπήρχαν στις ΗΠΑ από τον Α΄ΠΠ και είχαν αλλάξει όνομα ή/και επωνυμίες προκειμένου να δείχνουν αμερικανοί πατριώτες.

Οι πατριώτες αυτοί, με την σειρά τους εξασφάλισαν την ατιμωρησία τους με τον δόλιο τρόπο: Το Ολοκαυτωμα να θεωρείται πως έγινε από φανατικούς «χομπιστες» και όχι από φιλοχρήματα κτήνη που αποκόμισαν τεράστιες περιουσίες και δούλους μέσα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με στοιχεία από τον Economist, οι Γερμανοί είναι μακράν η μεγαλύτερη μειονότητα της Αμερικής. Μεγαλύτερη ακόμα και απο τους ισπανόφωνους μεξικάνους! Σύμφωνα με τις επίσημες πηγές, 46 εκατομμυρια αμερικάνοι επικαλούνται γερμανική καταγωγή. Πολύ μεγαλύτερος αριθμός από τα 33 εκ. που διεκδικούν ιρλανδικής ρίζες ή τα 25 εκ που αυτοπροσδιορίζονται ως Άγγλοι. Υπάρχουν πολιτείες που πραγματικά κυριαρχούν οι Γερμανοί, όπως το Γουισκόνσιν όπου σχεδόν ένας στους δύο κατοίκους είναι Γερμανός. Και όμως, παρά τους συντριπτικούς αριθμούς, παραμένουν «αόρατοι».

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Αυτή τη στιγμή η Γερμανία έχει έναν κυρίαρχο ρόλο στην Ευρώπη με προφανή αλλά μυστικό σύμμαχο τον “πλανητάρχη” πρόεδρο των ΗΠΑ, που ανήκει στο Βατικανό και στην Βρετανική Βασιλική Οικογένεια που προέρχονται από γερμανικά φύλα… Και ο κύκλος έκλεισε!

Έκλεισε. Αλλά από ποιόν;

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά σημεία:

Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν με χρήματα του Οίκου Rothschilds, τους γνωστούς Εβραίους ή, μάλλον, Χαζάρους. Το 1791 πήραν τον έλεγχο της πρώτης τράπεζας των ΗΠΑ. Οι “ρίζες” των Rothschilds, από το 1700 περίπου, είναι Γερμανικές. Το 1821, ο Οίκος ανοίγει δουλειές με επιχειρήσεις και συνεργασία με το Βατικανό και τον Πάπα Γρηγόριο τον XVI -από τότε δεν φαίνεται να σταμάτησαν. Το 1812 η Βρετανία κυρρήσει πόλεμο στις ΗΠΑ με χρήματα των Rothschilds, έκτοτε ο έλεγχος συνεχίζεται. diadrastika