Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Ταμείο Ενεργειακής Θεαματικής Διάσκεψης (Global Energy Breakthrough Conference) στο Boulder του Κολοράντο, ο Michael Tellinger μοιράζεται τη θεωρία του ότι ο ήχος είναι μια από τις πιο άφθονες μορφές ελεύθερης ενέργειας στον πλανήτη. Είπε ότι ο ήχος είναι η πρωταρχική πηγή όλων των πραγμάτων και είναι ο κοινός παρονομαστής όλης της δημιουργίας.

Ο Michael Tellinger είναι ένας νοτιοαφρικανικός επιστήμονας, εξερευνητής και ιδρυτής του Κινήματος για την Απελευθέρωση του Ubuntu. Τα ενδιαφέροντά του στην αρχαία αρχαιολογία ξεκίνησαν με τη μελέτη των αρχαίων πέτρινων κύκλων κοντά στο σπίτι του στη Νότιο Αφρική.

Με τον ήχο κινούνταν ακόμα και διαστημόπλοια
Στο βίντεο της ομιλίας του στο συνέδριο, το οποίο επισυνάπτεται στο τέλος του παρόντος άρθρου, εξηγεί τις βασικές αρχές λειτουργείας των αρχαίων αντικείμενων που έχουν βρεθεί και χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του ήχου. Εξηγεί επίσης πώς ο ήχος είχε χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια προκειμένου να αιωρούνται αντικείμενα και μέσω των πέτρινων μνημείων δημιούργησαν και άνοιξαν “δίνες” οι οποίες επέτρεψαν σε διαστημικά σκάφη να έρχονται και να φεύγουν. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσαν να ταξίδευαν οι αρχαίοι αστροναύτες, να είχαν έρθει ή να έρχονται ακόμα εξωγήινα διαστημόπλοια.

Μικρότεροι πέτρινοι κύκλοι σε σχήμα ντόνατς ή Toruses και βράχοι σε σχήμα παγωτού χωνάκι, βρέθηκαν σχεδόν παντού στη Νότια Αφρική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε ένα χρόνο, αυτά τα κρυσταλλικά πετρώματα είχαν υψηλότερη εμπορική αξία από το χρυσό, λόγω της ικανότητάς τους να παράγουν ενέργεια μέσω του ήχου. Οι πέτρινοι κώνοι έχουν μiα ιδιότητα: όταν χτυπηθούν, αντηχούν με αρμονικές συχνότητες. Οι πέτρινες στήλες χρησιμεύαν ως κεραίες και βρίσκονται σε πολλά από τα αρχαία μνημεία.

Ο Tellinger εκτιμά ότι υπάρχουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ερείπια πέτρινων κύκλων στη Νότια Αφρική, που χρησιμοποιήθηκαν για να σχηματίζουν ήχο-ενεργειακά δίκτυα που θα επέτρεπαν στα διαστημόπλοια να πηγαινοέρχονται, ενδεχομένως κατά τα χρόνια των αρχαίων Σουμερίων (επί εποχής Ανουνάκι, για να παίρνουν τις αποστολές χρυσού) – εποχές που φαίνεται να συμπίπτουν με την ύπαρξη του Αδάμ και της Εύας.

Με την ανακάλυψη όλο και περισσότερων τέτοιων μνημείων σε κομβικά σημεία του πλέγματος της Γης, σχηματίζουμε μία συνολική εικόνα, καθώς αυτά με την σειρά τους συνδέονται με άλλα μεγαλύτερα μνημεία κατά μήκος των γραμμών Ley της Γης, όπως του Stonehenge, του Παρθενώνα,των Πυραμίδων της Γκίζας, -και αυτά είναι μόνο μερικά βασικά παραδείγματα.

Οι άνθρωποι ως ενεργειακοί αγωγοί
Όπως και οι πέτρες με κρυσταλλικές ιδιότητες, έτσι και οι άνθρωποι είναι ενεργειακοί αγωγοί. Οι άνθρωποι δονούνται σε ό,τι παράγει ήχο -το ανθρώπινο συναίσθημα είναι απλά μία ενέργεια σε κίνηση. Η ανθρώπινη φωνή είναι μια ισχυρή γεννήτρια ενέργειας.

Μια συγκλονιστική ανακάλυψη προέκυψε από την έρευνα Michael Tellinger μέσα από τους αρχαιότερουςς ενεργειακούς τόπους και δίκτυα, στις γραμμές ley του πλανήτη. Πολλά από τα αρχαία μνημεία πάνω στα κομβικά δίκτυα ενέργειας είναι αμφιθέατρα (συνήθως αρχαία ελληνικά θέατρα) ή coliseums.

Κάποιος μπορεί να υποθέσει το εξής: Όταν πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται σε αυτά τα θέατρα, δημιουργείται ένα τεράστιο ποσό ενέργειας που μπορεί να συλλεχθεί (να συγκεντρωθεί ή να εκπεμφθεί) μέσω συγκίνησης, ενθουσιασμού, φόβου, αλλά και από τον ίδιο τον ήχο της ανθρώπινης φωνής.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η αρχή αυτή, αν ισχύει, μπορεί να εφαρμοστεί και με τη σωστή διάταξη των εκκλησιών με τα καμπαναριά ως κεραίες προκειμένου να “συγκεντρώσουν” την δοξολογία και να την “στείλουν” στον Θεό. Οι περισσότεροι ναοί έχουν τα πρότυπα των κυκλωμάτων των σημερινών υπολογιστών. Επίσης, η πλήρης διάταξη πολλών μεγαλουπόλεων βασίζεται στην συγκομιδή ενέργειας, με τη μορφή ενός κυκλώματος που με πηγή ενέργειας τον ανθρώπινο ήχο (και την δόνησή του γενικότερα -όπως συναισθήματα) συγκεντρώνονται προσεκτικά με κατεύθυνση προς κάπου αλλού…

Ενδεχομένως, αν μία εξωγήινη φυλή (ή οι σκοτεινοί που κυβερνούν και ελέγχουν τον πλανήτη) ήθελε την ανθρώπινη συγκομιδή ενέργειας από
τον πλανήτη μας, θα μπορούσε να την αποκτήσει άνετα…

Ο ήχος ως ελεύθερη ενέργεια
Ο Tellinger είπε επίσης, ότι οι πέτρες των αρχαίων τόπων κρατούν σαν αρχεία μέσα τους, όλα όσα συνέβησαν στους χώρους αυτούς. Μια μέρα σύντομα, η ανθρωπότητα θα θυμηθεί πώς να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και θα χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να ζήσει με απλό τρόπο και όπως της πρέπει.

Ερώτημα: Μπορούμε να τερματίσουμε την ενεργειακή μας συγκομιδή μέσω του ήχου, ώστε ουσιαστικά να “απενεργοποιήσουμε” αυτούς που μας την κλέβουν ή να τους οδηγήσουμε μακριά από τον πλανήτη μας (αν είναι εξωγήινοι); Θεωρητικά ναι. Γι’ αυτό, ενδεχομένως, κάνουν ότι μπορούν για να μαντρώσουν κάθε είδους ενέργεια σε μονοπώλεια, ενώ παράλληλα κινούνται σε ένα γρήγορο ρυθμό καταστροφής του πλανήτη και των πάντων επάνω της.

Η γνώση της ελεύθερης ενέργειας στον ήχο και άλλων ελεύθερων ενεργειών μπορούν να εξαλείφουν την ανάγκη του χρήματος, με ένα τρόπο που αναγκαστικά (όπως κάθε ελεύθερη ενέργεια) θα φέρουν και το τέλος της ανθρώπινης διαχείρισης από άλλους, αλλά και το τέλος της ενεργειακής μας συγκομιδής. diadrastika

by Michelle Walling, CHLC

Εδώ είναι το βίντεο του Michael Tellinger για τον ήχο ως ελεύθερη ενέργεια και πως οι άνθρωποι γίνονται ενεργειακοί αγωγοί των Ανουνάκι / Illuminati: