Ποιοί «Παίζουν» με την ΑΘΑΝΑΤΗ Ψυχή μας και Γιατί;

Ποιοί «Παίζουν» με την ΑΘΑΝΑΤΗ Ψυχή μας και Γιατί;

Η λέξη “Αντιπεπονθός”, προέρχεται από τις λέξεις “αντί” και “πάσχω”, και σημαίνει ότι υφίσταμαι τις συνέπειες των πράξεων μου. Το αντιπεπονθός αναφέρεται σε πολλά βιβλία με την σανσκριτική λέξη “κάρμα”, που σημαίνει “πράξη” και σημαίνει, επίσης, ότι οι πράξεις μου, στην πορεία της ζωής μου δημιουργούν αποτελέσματα, δηλαδή ότι υφίσταμαι το αποτέλεσμα των πράξεων μου.

Επομένως, το αντιπεπονθός (η το ανάλογο του, το κάρμα) είναι ο γνωστός νόμος του αιτιατού η καλύτερα ο νόμος της σχέσεως του αιτίου και του αποτελέσματος, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος γεννιέται και ζει υπό τις δράσεις της μοίρας του, η οποία έχει καθορισθεί ως αποτέλεσμα των πράξεων του.

Πότε και από τι επηρεάζεται, και πως καθορίζεται;

Από την πορεία της ψυχής μας, μέσω των προηγούμενων ενσαρκώσεων μας.

Αυτά, γιατί δεν μας τα μαθαίνουν στα σχολεία;

Γιατί προσπαθούν να μας αποκρύψουν τον πραγματικό λόγο που ζούμε… Ξανά και ξανά;

Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν, ότι μετά από εδώ δεν υπάρχει τίποτ’ άλλο, κι όλα είναι… “Μάταια”;

Ποιοι “παίζουν” με την ΑΘΑΝΑΤΗ ψυχή μας και γιατί;

ΨΥΧΗ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η ψυχή είναι ένα κύκλος με διάφορα επίπεδα στο εσωτερικό της. Στο κέντρο της ψυχής, αποθηκεύονται τα ουσιώδη γεγονότα, τα οποία είναι σημαντικά για την πορεία της, κι όχι οι ασήμαντες λεπτομέρειες. (Στα ουσιώδη, ανήκει και η γνώση/ οι γνώσεις, των προγόνων μας). Στο κέντρο της, βρίσκονται οι μνήμες που δημιούργησαν οι προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, κι αυτές καθόρισαν αυτό που αντιπροσωπεύει η λέξη αντιπεπονθός.

Στα επόμενα προς τα έξω στρώματα, είναι οι μνήμες όσων βιώνουμε στην παρούσα ζωή μας, οι παιδικές/εφηβικές και σημαντικές μας, οι στιγμές ορόσημο που πολλές φορές συζητάμε και με τους φίλους μας που βιώσαμε ταυτόχρονα. Είναι αυτές, οι οποίες μας διδάσκουν να συνεχίσουμε στην παρούσα ζωή μας.

Όμως… Την κατάλληλη στιγμή Έλληνες και Ελληνίδες, οι παλιές, οι προηγούμενες μνήμες μας θα επανέλθουν και θα βρουν στόχο, θα χτυπήσουν στο κέντρο του κύκλου… Και τότε θα δείτε να συμβαίνει κάτι, που ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν το φανταζόσασταν ποτέ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ
ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ