Η Τεοτιχουακάν, αποδεικνύεται να είναι ένα μοναδικό, μεγάλο, “πέτρινο μοντέλο”, κοσμικό αντίγραφο του Ηλιακού μας Συστήματος.

Ο μηχανικός Χιου Χάρλεστον ξεκίνησε τις έρευνές του ψάχνοντας αρχικά να εντοπίσει την μονάδα μέτρησης των Μάγια που ονόμασε “χουνάπ”. Μετά από πολλούς διάφορους υπολογισμούς κατάφερε να διαπιστώσει πως το “μέτρο” των Μάγιας αντιστιχούσε σε 1,059 μέτρα.

Αυτό το χουνάπ ήταν κυριολεκτικά το κλειδί για το σχέδιο της πόλης. Όλα τα κτίρια και όλες οι αποστάσεις διατηρούσαν αυτή την βασική μονάδα μέτρησης.

Όμως, ο Χιου Χάρλεστον είχε ανακαλύψει κάτι μοναδικό.

Η τομή της κάτοψης της πυραμίδας του Κουετζαλκοάτλ αντιστοιχούσε στο 1:100.000 της πολικής ακτίνας. Βρήκε επίσης τον αριθμό της ταχύτητας του φωτός 299.792 χλμ/sec. Κι αν αυτά μπορούσαν να θεωρηθούν τυχαίες συμπτώσεις, στη συνέχεια ανακάλυψε κάτι πολύ εκπληκτικότερο: Ερείπια πυραμίδων και βάσεις κτιρίων έδειχναν πως υπήρχε κάποια σχέση με τις τροχιές των πλανητών Ερμή, Αφροδίτη, Γη και Άρη…

Πώς ήταν δυνατό να γνωρίζουν κάτι τέτοιο οι Μάγιας;

Οι αποστάσεις των τροχιών των πλανητών δεν είναι τυχαίες γύρω από τον Ήλιο μας. Επαληθεύονται, μάλιστα, από τον νόμο Τίτιους-Μπόντε, του 1772, που είναι καθοριστικός για τις αποστάσεις αναμεταξύ τους και σε σχέση με το κεντρικό άστρο.

Ο Χάρλεστον άρχισε να αμφιβάλει για τους αριθμούς και τις μετρήσεις που έβγαζε. Όμως, δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε λοιπόν να επαληθεύσει όσα έβρισκε ακόμα πιο πρακτικά.

Με κέντρο την πυραμίδα του Κετζαλκοάτλ και κατά μήκος της Οδού των Νεκρών, διαπίστωσε πως υπήρχε

κτίσμα στα 36 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Ερμή

κτίσμα στα 72 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Αφροδίτη

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

κτίσμα στα 96 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Γη

κτίσμα στα 144 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Αρη

τεχνητό κανάλι στα 288 χουνάπ που αντιστιχούσε στη Ζώνη των Αστεροειδών

κτίσμα στα 520 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Δία

κτίσμα (σήμερα έχει περάσει αυτοκινητόδρομος από πάνω του) στα 945 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Κρόνο

Πυραμίδα της Σελήνης στα 1845 χουνάπ που αντιστοιχούσε στον πλανήτη Ουρανό

ερείπια ναού στα 2880 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Ποσειδώνα

ο φαλλοειδής πύργος Ξοτσίτελ στα 3780 χουνάπ που αντιστιχούσε στον πλανήτη Πλούτων

Κατά συνέπεια η Πυραμίδα του Κουντζαλκοάτλ αντιστοιχούσε στον Ήλιο.

Πώς γνώριζαν, οι Μάγιας, αιώνες πριν την ανακάλυψή τους, τους πλανήτες πέρα από τον Κρόνο; Πώς γνώριζαν την ταχύτητα του φωτός; Είχαν οι προ-προ-προ-πρόγονοί τους μεθόδους για να μελετούν τέτοια πράγματα; Μήπως τους εδωσαν τα φώτα οι Κατχίνα που , σύμφωνα με τις παραδόσεις, ήρθαν από τα άστρα;

Άραγε, πέρα από αυτό το τεράστιο πέτρινο έργο τεσσάρων περίπου χιλιομέτρων, ανάδειξης του ηλιακού συστήματος, μήπως όλες οι πόλεις μαζί και τα κτίριά τους αναπαριστούσαν κάτι ακόμα από τον ουρανό μας ή και πέρα από αυτόν, στον Γαλαξία μας; diadrastika