Ερευνητές έκαναν, ίσως, την μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνα στην Χερσόνησο της Κριμαίας. Ανάμεσα σε βυθισμένες πόλεις, θαμμένες μεγαλιθικές δομές, υπήρχαν και θαμμένες πυραμίδες…

Μιά σειρά ανακαλύψεων έκανε η ομάδα του Vitalij Gokh. Μεγαλιθικά κτίσματα αλλά και αρχαιολογικά ιστορικά ευρήματα που αφορούν την αρχαία Ελλάδα, τους Ρωμαίους, τους Γενουάτες αλλά και τους Οθωμανούς Τούρκους, στην Κριμαία της Ουκρανίας.

Όμως, εκείνο που επισκιάζει σχεδόν τα πάντα, είναι μια σειρά σχηματισμών που ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά το 1999 από τον Vitalij Gokh ο οποίος εργάστηκε για τον σοβιετικό στρατό για πάνω από τριάντα χρόνια και, επίσης, ήταν μηχανικός με πολύ καλή γνώση στα μαγνητικά μέσα συντονισμού.

Σύμφωνα με το ICTV και το πρακτορείο Crimean News,
ο Ουκρανός Vitalij Gokh ανακάλυψε υπόγειο άγνωστο αντικείμενο, το οποίο
αποδείχθηκε ότι είναι μία γιγαντιαία πυραμίδα 45 μέτρων σε ύψος και
μήκος περίπου 72 μέτρα.

Ο Gokh κατασκεύασε μια συσκευή εντοπισμού υπόγειων κοιτασμάτων νερού, δεδομένου ότι η περιοχή της Σεβαστούπολης είχε πολύ κακή ύδρευση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Gokh η συσκευή του ονομάζεται Μέθοδος Γεωλογραφίας και Γεωυδροδιαγνωστικής (Method of geoholography and geohydrodiagnostics) και επιτρέπει τον εντοπισμό των στοιχείων του Περιοδικού Πίνακα. Με αυτήν μπορεί να εντοπίζει κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και υλικά αντικείμενα τόσο στη γη όσο και στο απομακρυσμένο διάστημα!

Χάρη σε αυτά τα μέσα, ο Gokh ήταν σε θέση να ανακαλύψει τις θαμμένες πυραμιδοειδείς δομές. Είναι ενδιαφέρον ότι, το όργανο που χρησιμοποίησε αποκάλυψε επίσης ότι από την κορυφή ενός εκ των δομών, εξέρχονταν τρεις δέσμες ενέργειας (όπως και στις βοσνιακές πυραμίδες), σε συχνότητες 900 × 109 Hz, 700 × 109 Hz και 500 × 109 Hz. Γύρω από την πυραμίδα καταγράφηκε ένα πεδίο 10 × 109 Hz. Ο Gokh και η ομάδα του υποστηρίζουν ότι η θαμμένη “υπόγεια πυραμίδα” αρχικά βρισκόταν πάνω από την επιφάνεια, αλλά λόγω των πλημμυρών, ολόκληρη η περιοχή βυθίστηκε. Μαζί τους και οι δομές.

    Υπόγειο πέρασμα σε μία από τις πυραμίδες
 
Σε μια συνέντευξη στο ουκρανικό κανάλι ICTV, ο Gokh, δήλωσε ότι η πυραμίδα χτίστηκε κατά την εποχή των δεινοσαύρων. Επίσης, ότι η λεγόμενη “Κριμαϊκή Πυραμίδα” έχει μία αποκομμένη ή πεπλατισμένη κορυφή, όπως των Μάγια, αλλά η εμφάνισή της είναι περισσότερο σαν την αιγυπτιακή. Είναι κοίλη εσωτερικά, και μία μούμια με στέμα είναι θαμμένη κάτω από τα θεμέλιά της. Ο Gokh δήλωσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοί έχτισαν τις μεγαλιθικές δομές στη χερσόνησο της Κριμαίας, αλλά οι πυραμίδες θα μπορούσαν να αποδειχθούν οι αρχαιότερες στον πλανήτη μέχρι σήμερα.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί και καταχωρηθεί περίπου 7 πυραμίδες. Σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή καταμήκος του Sarych και Baia Kamyshovaia. Μία από αυτές τις πυραμίδες βρίσκεται κάτω από το νερό στην περιοχή της πόλης Foros. Συνολικά, ο Gokh πιστεύει ότι υπάρχουν περίπου 39 πυραμιδικές δομές και μονολιθικά κτίσματα σε όλη την χερσόνησο της Κριμαίας.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες σχετικά με την ακρίβεια για την ύπαρξη των πυραμίδων δεν έχει αποδειχθεί ούτε έχει γίνει αποδεκτή από τους αρχαιολόγους.

Άραγε υπήρχαν πυραμίδες στις εποχές των δεινοσαύρων; Κι αν ναι, ποιός τις έφτιαξε; Το σπουδαίο είναι ότι πρέπει να υπήρχαν άνθρωποι εκείνες εποχές, πριν τουλάχιστον 165 εκ. χρόνια. Γιατί, αν δεν υπήρχαν άνθρωποι, τότε ποιοί ζωγράφισε τους δεινόσαυρους στις πέτρες του Περού; Αυτά είναι μυστήρια… diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.