Τα σχέδια Wandjina ή Wondjina είναι πολύ συνηθισμένες ζωγραφιές σε σπηλιές των Αβορίγινων της Αυστραλίας. Συνήθως τα συναντάμε στη βορειοδυτική Αυστραλία, σε ένα μέρος που ονομάζεται “The Kimberley’s”. Αναπαριστούν “θεούς” που ήρθαν κάπου από τον Γαλαξία μας.

Είναι πιθανό ότι οι Αβοριγίνες που εγκαταστάθηκαν στην Κίμπερλι ήταν μερικοί από τους πρώτους ανθρώπους που έφθασαν στην Αυστραλία πριν από 50.000 χρόνια, αλλά μερικά στοιχεία δείχνουν ακόμα μέχρι και 70 χιλιάδες χρόνια πριν.

Το εντυπωσιακό με αυτές τις φιγούρες Wandjina είναι τα εξής: λευκά πρόσωπα, μεγάλα μάτια με μεγάλα σκούρα μάτια αλλά χωρίς στόμα, με φωτοστέφανο ή κάποιο είδος κράνους και παράξενες ενδυμασίες σαν ράσα ή στολές. Επιπλέον, τα μάτια είναι πάντα δυσανάλογα προς το πρόσωπο και τη μύτη.

Θυμίζουν αρκετά την εξωγήινη φυλή των Grey, έτσι όπως την περιγράφουν τα
σύγχρονα σενάρια για τους εξωγήινους. Παραδόξως, το 1838, ο καπετάνιος
που ανακάλυψε τις σπηλιές με τις ζωγραφιές, ονομαζόταν Grey. Σύμπτωση;

Η
παράδοση λέει πως οι Wandjina, κατέβηκαν από το Γαλαξία μας και
δημιούργησαν στη γη και όλους τους κατοίκους της. Με τη βοήθεια ενός
Φιδιού, οι Wandjina δημιουργούσαν, δίδασκαν και φέρονταν σαν θεοί στους
ντόπιους -ή οι ντόπιοι τους φέρονταν σαν να ήταν θεοί. Οι Wandjina είχαν
τόσες δυνάμεις που δεν χρειαζόταν να μιλάνε. Κατά συνέπεια δεν είχαν
στόμα. Στη συνέχεια έφυγαν και πήγαν πίσω από εκεί που ήρθαν. Ήταν όμως
καλοί και λατρεύονται σαν κορυφαίοι θεοί, ακόμα και σήμερα.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι κάποτε στο παρελθόν η ανθρώπινη φυλή είχε μια κάποια αλληλεπίδραση με όντα από κάπου αλλού. Παντού στον κόσμο υπάρχουν παραδόσεις που μιλούν γι’ αυτούς, από τη Νότια Αμερική ως στην Αίγυπτο και από την Ανατολία ως την Αυστραλία! diadrastika