Ίχνη ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ μερικών ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Εκατοντάδες απολιθωμένα ίχνη ή τροχιές από αρχαία βαριά οχήματα εντοπίστηκαν στην κοιλάδα της αρχαίας Φρυγίας (σημερινή Τουρκία). Τα βρήκε πρώτος ο Ρώσος Alexander Koltypin.

Πως δημιουργήθηκαν;

Αν και είναι ολοφάνερο ότι κάποιο είδος ρόδας είναι υπεύθυνο για την δημιουργία τους, δεν είναι σίγουρο αν οι τροχοί πέρασαν πάνω από χώμα που στην διάρκεια των αιώνων απολιθώθηκε, ή αν δημιουργήθηκαν από πάτημα σε μαλακό στρώμα πέτρας ώστε να μείνει από το βάρος του οχήματος, το ίχνος της τροχιάς των πανάρχαιων οχημάτων.

Ούτε είναι εύκολο να προσδιοριστεί το είδος τους τροχού ή του οχήματος που τον χρησιμοποιούσε. Είναι γνωστό, όμως, ότι στην ευρύτερη περιοχή οι Πόντιοι Καππαδόκες γνώριζαν τον τροχό πριν περίπου 15-17 χιλιάδες χρόνια.

Όμως, τα ίχνη χρονολογούντα πριν από 5 έως 23 εκατομμύρια χρόνια…

Αυτό, φυσικά σημαίνει, πως υπήρχαν και τότε νοήμονα πλάσματα, ενδεχομένως άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν τον τροχό και, φυσικά, οχήματα και, ίσως, πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να φανταστούμε.

Ενδεχομένως, όμως, να χρησιμοποιήθηκαν από φυλές ξένες προς την Γη…

Οι αρχαιολόγοι αρνούνται να εξετάσουν αυτά τα ευρήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες ανακαλύψεις ανατρέπουν την ιστορία όπως την ξέρουμε ή όπως θέλουν να μας την επιβάλουν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε το video:

diadrastika.com