Σε ΣΥΝΝΕΦΟ ήταν ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ το UFO… (εικόνες-video)

[08/07/2015 - 14:19]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Δεν είναι όλα τα σύννεφα, σύννεφα…

Κάποια είναι απλώς η κάλυψη ενός UFO.

Προδίδεται, όμως, όταν δεν κινείται σαν ένα φυσιολογικό σύννεφο, αλλά με μεγαλύτερη ταχύτητα κάνοντας και ελιγμούς…

Ο τρόπος που κάνουν την μεταμφίεση πιθανόν να είναι μέσω κάποιου είδους προηγμένης ολογραφικής τεχνολογίας, αλλά μπορεί, επίσης, να έχουν την δυνατότητα να προκαλούν ή να «μαγνητίζουν» ένα φυσικό σύννεφο ώστε να «σκεπάζει» το UFO, σαν ένδυμα, για να αποκαλύπτει την πραγματική του παρουσία.

Δεν αποκλείεται βέβαια, το ufo-σύννεφο να είναι κάποιας γήινης κατασκοπευτικής ανεπτυγμένης τεχνολογίας.

Σε ΣΥΝΝΕΦΟ ήταν ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ το UFO... (εικόνες-video)

Ωστόσο θα πρέπει να σκεφτούμε πόσες αρχαίες παραδόσεις μιλούν για παράδοξα σύννεφα -ακόμα και η Αγία Γραφή έχει δεκάδες αναφορές για σύννεφα με παράξενη συμπεριφορά…

Σε ΣΥΝΝΕΦΟ ήταν ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ το UFO... (εικόνες-video)

Το συγκεκριμένο UFO βιντεοσκοπήθηκε στις αρχές Ιουλίου του 2015 και φαίνεται αυθεντικό σύμφωνα με το ufosightingsdaily, που παρείχε και τις αναλυτικές φωτογραφίες.

Σε ΣΥΝΝΕΦΟ ήταν ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ το UFO... (εικόνες-video)

Προσέξτε στην αρχή πως αλλάζει σχήμα και στην συνέχεια την κίνησή του.

Σε ΣΥΝΝΕΦΟ ήταν ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ το UFO... (εικόνες-video)

 

Παρατηρήστε, ότι μέσα του έχει φώτα:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ