ΟΙ «ΕΠΑΦΙΚΕΣ» ΕΞΩ ΓΑΙΕΣ: Οι Πλανήτες των Εξωγήινων (video)

ΟΙ «ΕΠΑΦΙΚΕΣ» ΕΞΩ ΓΑΙΕΣ: Οι Πλανήτες των Εξωγήινων

Η εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων με θέμα τις «Εξω-γαίες» εκτός των πολύ καλών κρητικών που είχε από τους φίλους του μυστήριου, ενεργοποίησε και το ενδιαφέρον των Ελλήνων επαφικών, οι οποίοι μέσα στα δεκάδες μηνύματά που μας στείλανε στο mail, μας αποκάλυψαν και αρκετούς ακόμα πλανήτες επαφικών εξωγήινων πολιτισμών που επικοινωνούν με τη Γη.

Έτσι μαζί με αυτούς που αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η λίστα ολοκληρώθηκε και παρουσιάζει συνολικά 30 εξω-γαίες επαφικών νοημόνων όντων, οι οποίες είναι οι εξής:

Ο μπλε πλανήτης που βρίσκεται σε τροχιά γύρο από τον κόκκινο γίγαντα Arcturus στον αστερισμό Μπούτς (περίπου 36 έτη φωτός από το ηλιακό μας σύστημα), όπου εκεί ζει η φυλή των Ακτουριανών. Ο πλανήτης δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα από τους γήινους αστρονόμους και οι μόνες πληροφορίες για το αστρικό τους σύστημα υπάρχουν μόνο μέσα από τηλεπαθητικές επικοινωνίες.

Ο μολυσμένος πλανήτης Κόρεντερ, 3ος σε σειρά γύρο από το άστρο Κορένα, που περιβάλλεται από 11 ακόμα πλανήτες και ανήκει κι αυτός στον αστερισμό Μπούτς, 400 έτη φωτός μακριά από εμάς. Εκεί κατοικούν οι ανθρωπόμορφοι Κορεντιανοί που φτάνουν έως το 1,5 μέτρο σε ύψος.

Ο πλανήτης Ummo, ένας κατοικήσιμος πλανήτης από την γενική περιοχή του Wolf 424, ένα δυαδικό σύστημα καφέ νάνων που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 14,2 έτη φωτός από τον Ήλιο μας. Εκεί ζουν οι εξαιρετικά τηλεπαθητικοί Ουμήτες.

Ο πλανήτης Lyra, που βρίσκεται σε τροχιά γύρο από το άστρο Βέγκα που απέχει 26 έτη φωτός από εμάς και βρίσκεται στον αστερισμό της Λύρας, η οποία θεωρείται η κοιτίδα των ανθρωποειδή όντων. Τον Lyra αποικούν μαζί με τους εναπομείναντες Λύριους και τα ερπετοειδή, τα οποία κατοικούν στον κύριο πλανήτη και διοικούν ένα μεγάλο μέρος του συστήματος.

Ο πλανήτης Προκύων 4, που βρίσκεται σε τροχιά γύρο από το ηλιακό σύστημα του Προκύωνα ένα δυαδικό σύστημα αστεριών σε απόσταση περίπου 11,4 έτη φωτός από τη Γη, με κατοικήσιμο τον τέταρτο πλανήτη σε αυτό το σύστημα. Κάτοικοί του οι Προκύωνες, ένας από τους περισσότερο θετικούς ανθρωπόμορφους εξωγήινους πολιτισμούς που προστατεύουν το γαλαξία μας από τις διαβολικές δραστηριότητες των Γκρίζων και των ερπετοειδών…

Οι πλανήτες Μέγκοπέϊ 3 & 4 του διπλού άστρου Megopei, δύο κατοικήσιμοι πλανήτες παρόμοιοι με τον δικό μας στη χημική σύνθεση, με τα 2/3 τους να καλύπτονται από ωκεανούς, ενώ το υπόλοιπο 1/3 να είναι στερεά μάζα που σχηματίζει έξι ηπείρους, με μέση θερμοκρασία τους 32 ºC. Εκεί ζει η φυλή των Maitre, τερατόμορφοι εξωγήινοι που ζουν 120 χρόνια και συμμετέχουν σε απαγωγές ανθρώπων, για γενετικό πειραματισμό αλλά και ως πηγή τροφής!

Ο πλανήτης Μεθάρια, που βρίσκεται σε τροχιά στη κατοικήσιμη ζώνη γύρο από το διπλό σύστημα πλανητών Κενταύρου Α&Β και εκεί ζει η ανθρωπόμορφη φυλή των Σαντίνιανς. Ένας πλανήτης που πριν λίγο καιρό ανακαλύφθηκε και από τα γήινα τηλεσκόπια, και ονομάστηκε ως tau Cet e.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο πλανήτης Θιαούμπα (Thiaoouba), ένας πλανήτης σε άγνωστη τοποθεσία του γαλαξία μας που έχει το 40% της γήινης βαρύτητας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοί του να πετούν και τα σπίτια τους (που είναι σαν τεράστια λευκά αβγά) να αιωρούνται πάνω από το έδαφος. Οι Thiao είναι όντα 2,4 μέτρα ψηλά, ανθρωπόμορφα, ερμαφρόδιτα, όλα θηλυκά στην όψη και φιλικά στο ανθρώπινο είδος, ενώ τα διαγαλαξιακά τους σκάφη είναι τεράστιες μεταλλικές σφαίρες 80 μέτρων σε διάμετρο.

Ο Aldebaran ( ή Άλφα Ταύρου) που είναι το κύριο άστρου του αστερισμού του Ταύρου, περίπου 65,1 έτη φωτός μακριά από εμάς, και πιθανότατα δυαδικό με δεύτερο ένα καφέ νάνο. Ο επαφικός Martin Wiesengrün αναφέρει δύο πλανήτες στην δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη του Aldebaran, τον Άριαν (Arian) και τον Ούρου (Uru). Οι Aldebarans γενικά πιστεύεται ότι είναι ανθρωποειδή όντα και αυτά φιλικά προς τον άνθρωπο.

Ο πλανήτης Μπάαβι του Πρόξιμα Κενταύρου, όπου έγινε γνωστός όταν η εξωγήινη φυλή των Baavians μετέφερε για δύο μήνες στον πλανήτη τους τον Αλγέριο Monsieur, όπου εργάστηκε και έζησε ανάμεσά τους. Σήμερα, τα κείμενα της γλώσσας τους, τα μαθηματικά, οι επιστήμες, η φιλοσοφία τους αλλά και το πολύπλοκο λεξιλόγιο τους, που βρέθηκαν στις σημειώσεις του Monsieur, παραμείνουν κρυμμένα σε ένα γαλλικό πανεπιστήμιο, υπό την εποπτεία του κρατικού έλεγχου. Οι πολυπληθείς σημειώσεις του Monsieur, περιλαμβάνουν επίσης όλες τις τροχιές των πλανητών, γύρω από το άστρο Πρόξιμα Κενταύρου του αστερισμού του Κενταύρου, που βρίσκεται σε απόσταση 4,3 έτη φωτός από το δικό μας ήλιο, κάτι που δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν ακόμα σε πληρότητα, τα σύγχρονα διαστημικά τηλεσκόπια.

Άλλους τρεις κατοικήσιμους πλανήτες θα βρούμε στο μακρινό αστέρα Ζήτα1, του αστερισμού Zήτα Reticuli, 39,5 έτη φωτός μακριά από το ηλιακό μας σύστημα. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Ζήτα1 είναι το μόνο άστρο που αναφέρεται ότι έχει 3 πλανήτες με ζωή στη κατοικήσιμη ζώνη του, τους Ατλαντίς, Προμηθέα και Δαίδαλο, οι οποίοι έχουν αναφερθεί από την επαφική κοινότητα, αλλά και από τους διάσημους απαχθέντες Μπέτη και Μπάρνεϋ Χιλ, όπως και από τον πρώην πυρηνικό φυσικό της Περιοχής 51, Μπόμπ Λαζάρ.

Μάλιστα στον χάρτη του έδωσε στη δημοσιότητα η Μπέτη Χιλ, ο οποίος της αναλύθηκε από τον εξωγήινο απαγωγέα της και αρχηγό του σκάφους που επιβιβάστηκε, και ο οποίος χάρτης αποδείχθηκε αληθινός και ακριβής στη συνέχεια… σε αυτόν είναι σημειωμένοι οι αστρικοί λεωφόροι των κοντινών αστέρων που περιλαμβάνουν τον δικό μας Ήλιο, τον Ζήτα2, τον Άλφα Μενσαέ, τον Ταού Σέτι, τον 82 Εριντάνι, τον Γκλίζε 86, τον Γκλίζε 59, τον Γκλίζε 67, τον Ταού 1 Εριντάνι, τον Πίσιουμ 54 και τον Πίσιουμ 107… χωρίς όμως να αναφέρονται τα ονόματα των δικών τους πιθανών κατοικήσιμων πλανητών.

Ένας ακόμα «επαφικός» πλανήτης με ζωή, είναι ο Κόλντας (Koldas), ένας πλανήτης που βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν και τον κατοικούν οι Κολντάσιανς, ανθρωποειδή όντα που ανήκουν στην Ομοσπονδία των Valdar. Λέγεται ότι η Ιαπωνική κυβέρνηση έχει επαφή μαζί τους, η οποία όμως παραμένει κρυφή, όπως και η κοινή μυστική τους βάση.

Βρέθηκε Πλανήτης που Μοιάζει με τη Γη
Ο τριπλός αστερισμός του Κενταύρου

Κάπου ανάμεσα στο ανοικτό αστρικό σμήνος των Πλειάδων, υπάρχει ακόμα μία εξω-γαία, η Έρα (Erra) του συστήματος Taygeta, ο πλανήτης δηλαδή από όπου πιθανότατα ταξίδεψε στη Γη ο Άτλαντας και οι εφτά του κόρες. Ένας πλανήτης που τη σύγχρονη εποχή αποκαλύφθηκε από την εξωγήινη φυλή των Νόρντικ στον Ελβετό αγρότη Billy Meier. Στον Έρα, οι κάτοικοί μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους, ζουν για 1.000 χρόνια περίπου και ο πλανήτης τους έχει πληθυσμό 500 εκατομμυρίων, μόνο!

Σύμφωνα τώρα με το Ουράντιο Βιβλίο, μαθαίνουμε για ακόμα δύο γαίες, πρωτεύουσες ανώτερων ανθρώπινων όντων, την Ουβέρσα και την Εντέντια. Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, η Ουράντια, ο πλανήτης μας δηλαδή, βρίσκεται στο έβδομο υπερσύμπαν του Όρβοντον, με υπεργαλαξιακή πρωτεύουσα την Ουβέρσα. Το τοπικό μας σύμπαν το Nέβαδον έχει 100 αστερισμούς, μεταξύ των οποίων είναι και ο δικός μας, αυτός του Νορλατιαντέκ, με πρωτεύουσα την Εντέντια. Στους συμπαντικούς χάρτες, ο πλανήτης μας αναφέρεται ως εξής:

«O 606 της Σατάνια, στον αστερισμό του Νορλατιαντέκ, στο τοπικό σύμπαν Nέβαδον, στον ελάσσων τομέα Ένσα, του μείζονος τομέα Σπλάντον, του υπερσύμπαντος του Όρβοντον». Αυτό είναι αρκετό για έναν ουράνιο αγγελιοφόρο να βρει το δρόμο για τη Γη.

Ο Τζάνος (Janos) ήταν ένας πλανήτης, που έμοιαζε πολύ με το δικό μας, με μπλε θάλασσες και λίμνες, καταπράσινα λιβάδια και λόφους, δέντρα, δάση, πόλεις, πλοία και αεροσκάφη. Όμως όταν ένα από τα δύο μικρά φεγγάρια του πλησίασε πιο κοντά, άλλαξε το βαρυτικό του πεδίο και τεράστια παλιρροϊκά κύματα έκαναν ακατάλληλη τη ζωή εκεί. Έτσι οι ανθρωπόμορφοι Τζάνος εγκατέλειψαν τον πλανήτη τους και σήμερα βρίσκονται σε τεράστια μητρικά σκάφη που προσάραξαν γύρο από τον δικό μας Ήλιο.

Ο Βέρνταντς (Verdants ) είναι ένας πλανήτης περίπου δυόμιση φορές στο μέγεθος της Γης, που βρίσκεται 14 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Η μέγιστη διάρκεια ζωής ενός Βερντάντιου, χάρη στην προηγμένη τους τεχνολογία, κυμαίνεται γύρω στα 20.000 γήινα χρόνια. Αποστολή τους εδώ στη Γη είναι να μας προετοιμάσουν να εισέλθουμε στην διαγαλαξιακή Ομοσπονδία των Κυρίαρχων Πλανητών, μέσα σε μία χιλιετία.

Ο πλανήτης Άπου (Apu) είναι ένας πλανήτης σαν τη Γη, όμως έξω από τον δικό μας γαλαξία, ενώ οι γνώσεις για τους άυλους Apunians ξεκινούν από πολύ παλιά (ο όρος χρονολογείται από τους Ίνκας), καθώς στη θρησκεία και τη μυθολογία του Περού, του Ισημερινού και της Βολιβίας αναφέρονται ως πνεύματα των βουνών.

Στο Σείριο, σύμφωνα με τη φυλή των Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, υπάρχει ένας πλανήτης που κατοικείται από έναν νοήμον εξωγήινο πολιτισμό και ονομάζεται Νιάν. Οι γνώσεις γι’ αυτόν τον πλανήτη έρχονται πριν από 5.000 χρόνια, όταν οι πρόγονοι της φυλής ήρθαν σε επαφή με τους Νόμμος, τους αμφίβιους κατοίκους του πλανήτη Νιάν, που διαγράφει τροχιά γύρο από τους Πο Τόλο, Σίγκι Τόλο (Σείριοι Α & Β) και Έμμε Για (ακόμα ένα άστρο που ανακάλυψαν το 1995 ερασιτέχνες αστρονόμοι και ονομάστηκε Σείριος Γ), στον αστερισμό Σιγκουί (δηλαδή του Μεγάλου Κυνός). Σήμερα οι επαφικοί που μιλούν με όντα από αυτόν τον πλανήτη τον αναφέρουν ως Xylanthia.

μακρινο αστέρι
Άστρο kic_8462852

Ο πλανήτης Άριεν (Arien) τώρα, είναι ένας μισοπαγωμένος πλανήτης κάπου στον αστερισμό του Ωρίωνα, λίγο μεγαλύτερος σε μέγεθος από τη Γη. Η συγγραφέας Πατρίσια Κόρι, που είναι η μόνη που έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτήν την εξω-γαία και στα νοήμον όντα που την κατοικούν, αναφέρει ότι η φυλή των Άριεν είναι μία από τις τέσσερις εξωγήινες φυλές των οποίων το DNA χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί η ανθρωπότητα.

Ο πλανήτης Ιάργα (Iarga) βρίσκεται 10 έτη φωτός μακριά και είναι σχεδόν πλήρως καλυμμένος με νερό. Η διαθέσιμη έκταση ξηράς κατανέμεται σε πολλά νησιά με συνολική επιφάνεια όχι πολύ μεγαλύτερη από την Αυστραλία. Παρά την μικρή έκταση της ξηράς, ο πλανήτης έχει δισεκατομμύρια κατοίκους οι οποίοι έχουν αναπτύξει μία υπερ-κοινωνία που τους επιτρέπει την 10πλάσια παραγωγή πόρων διαβίωσης απ’ όσους χρειάζονται.

O πλανήτης Όκτρα (Oktra) βρίσκεται σε έναν άλλο γαλαξία περίπου 10-20 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη και ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι το έντονο κρυσταλλικό στοιχείο σε ζώα και φυτά. Οι Οκτριανοί δηλώνουν μέρος μίας μεγάλης ομοσπονδίας πλανητών στο Γαλαξία τους, ταξιδεύουν συχνά στο δικό μας γαλαξία και στη Γη, ενώ γνωρίζουν άπταιστα τα… Σουηδικά!

Ο πλανήτης Ακάρτ (Akart) βρίσκεται σε ένα κοντινό μας άστρο, κάνει μία πλήρη περιφορά γύρο από το άστρο του σε 353 ημέρες, η μέρα του έχει 46 ώρες, έχει αρκετά ψυχρό κλήμα και δυο τεχνητούς τεράστιους σφαιρικούς δορυφόρους γύρο του, οι οποίοι από μακριά φαίνονται σαν φυσικοί. Οι κάτοικοί του μοιάζουν αρκετά με το είδος μας, έχουν παρόμοιο ύψος, αλλά είναι πιο λευκοί και με μαλλιά σαν άχυρα, ενώ τα σπίτια και οι πόλεις τους είναι χτισμένες με ένα υλικό σαν πλαστικοποιημένο ατσάλι. Ο πλανήτης έγινε γνωστός το 1958 όταν ο Arthur Berlet είχε μία Τρίτη επαφή στην Βραζιλία με την εξωγήινη ταξιδεύτρια Λία.

Τέλος, ο Ιτίμπι-Ρα 2 (Itibi-Ra II) είναι ένας πλανήτης στο κέντρο του γαλαξία μας, αρκετά κοντά στη μικρή μαύρη τρύπα (που οι γηγενείς την ονομάζουν Satu Ra) στη περιοχή Sagittarius A* του γαλαξιακού μας δίσκου. Δίπλα του κινείται ακόμα ένας μικρότερος δορυφορικός πλανήτης, ο Coxa Xixan που αποκαλείται ως εργοστάσιο. Ο Coxa Xixan δεν είναι «δυνητικά» φιλόξενος για ζωή αλλά εκεί ζουν εκατομμύρια εργάτες σε τεράστιες διαστημικές εργοστασιακές μονάδες και παράγουν ενέργεια που τροφοδοτεί τον Ιτίμπι-Ρα 2.

Έρευνα: Harris Koutsiaftis
ufotruth-gr από εδώ και εδώ

KΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 23/8/2015 : Εξωγαίες ©2015

loading...