Η κεντρική πόλη των Υπερβορείων είχε το όνομα – Ortopolis – Κάθετη City, Πόλη του άξονα της Γης.

Εκεί περνούσε ο άξονας της γης και εκεί ήταν κτισμένος ναος. Στον νοητό άξονα της γης που περνούσε από εκεί . ήταν συγκεντρωμένη όλη η ενέργεια της γης.

Αυτό ήταν το δέντρο του κόσμου, από εδώ πήρε ο Ηρακλής τα μήλα των εσπερίδων αυτό ήταν το δένδρο της γνώσεως του παραδείσου των χριστιανών. Κρυφό ευαγγέλιο λέει ότι το μήλο που έδωσε ο όφις στην Εύα ήταν από την Υπερβόρεια . Δεν το φερανε το μήλο από την Υπερβόρεια . Απλώς ο παράδεισος ήταν στην Υπερβόρεια .

Το ευαγγέλιο λέει ότι παράδεισος διαρρέετο από 4 ποταμούς . Τρις εντάξει είναι ο Ευφράτης Τίγρης κλπ Ο 4ος όμως πρέπει να εκβάλει βόρεια άρα λάθος . Κανένα ποτάμι δεν ξεκάνει από Αραβία να πάει αντίθετα και να εκβάλει στον βόρειο Πόλο. Λέμε και ότι νάνε . Σάματι τα ελέγχουμε; Δόγμα είναι αυτό . Αν δεν πίστευες σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι .Επειδή βαριέμαι να γραφώ σας γραφώ δυο λόγια . Είχε εύκρατο κλίμα .

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι Υπερβόρειοι είχαν μηχάνημα (με πυρηνική ενέργεια ) που έκανε το κλίμα εύκρατο. Είναι σε μια σπηλιά μέσα στην θάλασσα .

Οι πρώτοι που πήγανε ήταν οι γερμανοί του Χίτλερ . Ο Χίτλερ ασχολούνταν με απόκρυφα . Μετά πήγαν ρώσοι κάτι βρήκε η αποστολή Barchenko, το 1938, όμως κατηγορήθηκε για κατασκοπεία και εκτελέστηκε.

Όλο το υλικό καταστράφηκε όταν το 41 οι Γερμανοί πλησίαζαν την Μόσχα . Για τα πνεύματα αντιλογίας . Προτού κηρύξει τον πόλεμο ο Χίτλερ στην Ρωσία πήγαν γερμανοί στον βόρειο πόλο κρυφά στο έδαφος της Ρωσίας .

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

loading...