Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι ευρύτερα παραδεκτό στη NASA και τους επιστημονές της, ότι ο Άρης κάποτε είχε θάλασσες. Και οι όποιοι νοήμονες κάτοικοί του, εφόσον έζησαν το ίδιο χρονικό διάστημα, θα είχαν φτιάξει καράβια. Να, λοιπόν, ένα καράβι, που το σκαρί του θυμίζει σημερινό γήινο κρουαζιερόπλοιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνουμε πλοίο στην αποξηραμένη επιφάνεια του Άρη. Εχουμε ξαναδεί.

Το σκαρί του σκάφους προδίδει τα πάντα για το σχήμα της κατασκευής του. Μόνο ο ουρανός είναι στραπατσαρισμένος, μα όλα τα υπόλοιπα είναι ανέπαφα: Πρύμνη, πλώρη, γέφυρα, παράθυρα, κολονάκια, τα πάντα, Είναι εκεί. Μόνο τον καπετάνιο δεν βλέπουμε και τους επιβάτες να μας κουνάνε το χέρι. Πλέον δεν είναι θέμα φαντασίας ή παιχνιδίσματα του φωτός και της σκιάς, ούτε πρόκεται για παρειδωλία.

Νομίζουμε ότι είναι ολοφάνερο: Πρόκειται για ένα αρχαίο πλοίο των Αρειανών ή όποιων πολιτισμών που εγκαταστάθηκαν εκεί και έκαναν διάφορες κατασκευές, όπως αποδεικνύουν τα κατά καιρούς διάφορα ανατρεπτικά ευρήματα που εντοπίζουμε.

Με βάση και το video που ακολουθεί μπορεί να εντοπίσετε και εσείς το καράβι της φωτογραφίας, βάση εκείνων από την NASA εδώ και εδώdiadrastika