Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι σκαρώνει η ελίτ; Τις τελευταίες ημέρες, μαθαίνουμε ότι η Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης κάνει πολλές εργασίες στο Σικάγο λόγω των ανησυχιών της για τις ζημιές που θα μπορούσε να κάνει μία «φυσική καταστροφή». Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αγοράζει 62 εκατομμύρια φυσίγγια που
χρησιμοποιούνται συνήθως στα AR-15 ημιαυτόματα τουφέκια για τους σκοπούς της “εκπαίδευσης”, ενώ η NORAD κινείται ξανά πίσω στο Cheyenne Mountain σε νέες έρευνες για EMP (ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί). Επιπλέον, οι κυβερνητικές αρχές έχουν προγραμματίσει μια ολόκληρη σειρά από ασυνήθιστες “ασκήσεις” σε όλο το έθνος.

Είναι προφανές πως είτε η Ελίτ προετοιμάζεται για κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο, είτε εμείς θα πρέπει απλά να αποδώσουμε όλη αυτή η περίεργη δραστηριότητα σε μία ανεξέλεγκτη κυβερνητική παράνοια.

Σύμφωνα με το Reuters, η Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης έχει μεταφέρει το προσωπικό της στο Σικάγο ενώ δημιουργεί δορυφορικό γραφείο για την περίπτωση που μια «φυσική καταστροφή» καταστήσει αδύνατη την κανονική λειτουργία … Λέτε να την ενδιαφέρει να εξακολουθεί να λειτουργεί ενώ όλα τριγύρω θα έχουν γίνει αποκαίδια;

Αν και ήδη συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η αποκάλυψη αυτής της εβδομάδας, είναι ότι οι πλούσιοι (εντός και εκτός ελιτ – ειδικότερα οι τελευταίοι) σπεύδουν και αγοράζουν μυστικά κρησφύγετα σε απομακρυσμένες περιοχές, προκειμένου να ξεφύγουν από μία κοινωνική αναταραχή ή άλλες πιθανές ταραχές καθώς το αποκορύφωμα της προειδοποίησης του Zbigniew Brzezinski είναι ότι υπάρχει μία παγκόσμια «πολιτική αφύπνιση» σκοπός της οποίας είναι να εκτροχιάσει περαιτέρω συγκέντρωση παγκόσμια εξουσίας.

Οι επιχειρήσεις που παρέχουν ιδιωτική ασφάλεια, “ασφαλή δωμάτια” και υψηλής τεχνολογίας “αποθήκες ασφαλείας” για την ελίτ έχουν πυρετώδη ανάπτυξη. Πολλές από τις ελίτ οικογένειες ζουν με έναν συνεχή φόβο, ποθούν όσο ποτέ άλλοτε την ασφάλεια και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πάρα πολλά χρήματα για να την αποκτήσουν. Μεταξύ άλλων αγοράζουν διαδρόμους προσγείωσης και αγροκτήματα σε μέρη όπως η Νέα Ζηλανδία, επειδή βλέπουν πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αποδράσουν, να ξεφύγουν.

Όσο περνούν οι μέρες και οι μήνες, η ελίτ γίνεται όλο και πιο παρανοϊκή
από ποτέ. Ξέρουν ότι το χάσμα μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών όπου
να’ναι θα εκραγεί. Ξέρουν ότι έχουν γίνει στόχος περισσότερο από ποτέ.

Πολλοί από την Ελίτ, ειδικά αυτοί που θέλουν να διαφεντεύουν τον πλανήτη, πιστεύουν ότι η τεχνολογία θα τους προσφέρει ό,τι χρειάζεται για να μετατραπούν σε cyborgs (ρομποτάνθρωποι), γεγονός που θα τους προσφέρει απεριόριστη διάρκεια ζωής.

Νομίζουν ότι αυτό θα τους επιτρέψει να εξελιχθούν, να γίνουν κάτι σαν θεοί με μία πανίσχυρη δύναμη πάνω στο θάνατο, ότι θα γίνουν τόσο διαφορετικοί όσο οι άνθρωποι και οι χιμπατζήδες.

Ναι. Μικρό μέρος της Ελίτ σχεδιάζει να ζήσει δια μέσου του κυβερνοχώρου φορτώνοντας τους κλωνοποιημένους εγκεφάλους της σε ειδικά κατασκευασμένα συστήματα πληροφορικής που θα λάβουν τελικά τη μορφή του ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το ενδιαφέρον της Ελίτ προς μία επερχόμενη καταστροφή δεν δημιουργείται επειδή θέλει να σώσει την ανθρωπότητα, αλλά επειδή φοβάται τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν στα μηχανήματα που θα τους προσφέρει “αθανασία”. Είναι η μόνη πιθανότητα θανάτου που τρέμουν. Έτσι πρέπει να βάλουν την ανθρωπότητα μπροστά για να “τραβήξει”, να έλξει, να απορροφήσει εκείνη τον θάνατο -ο οποίος φυσικά θα λοξοδρομήσει από την Ελίτ.

Παράλληλα, συγκεντρώνουν την ανθρωπότητα σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη (βλέπε μετανάστευση) τα οποία ουσιαστικά αποτελούν μία αόρατη φυλακή, για δύο λόγους: ο ένας είναι για να μπορέσουν να αλληλοεξοντωθούν σε περίπτωση παγκόσμιας εξέγερσης, ο άλλος λόγος είναι για να απομακρύνουν μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αδειάζοντας ολόκληρες περιοχές και γεμίζοντας κάποιες άλλες οι οποίες θα μετατραπούν σε ένα στόχο -είναι πιο εύκολο να σφάξεις όλα τα πρόβατα αφού τα συγκεντρώσεις όλα στο μαντρί από να βρίσκονται σκόρπια στα βοσκοτόπια…

Και στις δύο περιπτώσεις απώτερος σκοπός είναι μία παγκόσμια θυσία, μέσω εξαθλίωσης, με τον καλό παραδοσιακό τρόπο, εξόντωσης πληθυσμών, χωρίς πυρηνικά και άλλα σύγχρονα μέσα που μπορεί να αποβούν μοιραία για το απώτερο σχέδιο της Ελίτ.

Ακούγονται όλα αυτά σαν επιστημονική φαντασία; Κι όμως… Παρατηρήστε γύρω σας. Πολλά είναι ήδη μία πραγματικότητα. Αυτοθεραπευόμενα ρομπότ και άνθρωποι που ζουν συνδεδεμένοι σε ένα υπολογιστή… Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ενδείξεις που διαρρέουν από εταιρίες, ιδωτικά εργαστήρια, πανεπιστημιακά κέντρα. Πολλές πληροφορίες κυκλοφορούν στο ιντερνετ και μάλιστα από σοβαρές σελίδες. Όταν αυτές είναι χώρια μοιάζουν άσχετες και ανώδυνες. Κάποιοι, όμως, τις συγκέντρωσαν όλες αυτές. Τις συνδύασαν. Και οι ενδείξεις έγιναν στοιχεία. Και τα στοιχεία συμπληρώνουν κομμάτια του παγκόσμιου παζλ του-τι-συμβαίνει-τώρα στον πλανήτη.

Υπερβολές; Κι όμως… Είναι μία επιστημονική παράνοια επιβίωσης της Ελιτ. Δεν προσπαθεί μόνο να επιβιώσει από κοινωνικές αναταραχές, δεν προσπαθεί να επιβιώσει από έναν Γ΄ ΠΠ που η ίδια ετοιμάζει. Θέλει να φτάσει στα ανώτερα επίπεδα της ζωής. Θέλει να γίνει αθάνατη, γιατί ακόμα είναι ευάλωτη.

Σε αυτό χρειάζονται δύο πράγματα, όπως παλιά, όπως πάντα στον κόσμο μας, από την εποχή του μάγου-γιατρού: ένα εργαλείο-αντικείμενο και μία θυσία σε ανώτερες δυνάμεις. Το “μαγικό ραβδί” στην προκειμένη περίπτωση είναι η “θέωση” μέσω του κυβερνοχώρου, ενώ η θυσία είναι εκείνη του αγνού αμνού, δηλαδή, της ανθρωπότητας.

Αυτοί που επιλεγμένα θα επιζήσουν, θα είναι εκείνοι που θα πρέπει να συντηρούν τα μηχανήματα και να επιδιορθώνουν τις όποιες βλάβες στα υποστηρικτικά μηχανήματα της “αιώνιας ζωής”, μέχρι η επιστήμη και η τεχνολογία να φτάσει σε ένα επίπεδο που θα αυτοσυντηρείτε και θα αυτοθεραπεύεται μόνη της, χωρίς τους μιαρούς ανθρώπους…  katohika.gr