Δεν είναι μόνο τα μυστικά της Ανταρκτικής. Είναι κάτι πέρα από αυτήν. Βρίσκεται δίπλα, είναι σχετικά κοντά και μπορεί να επιτρέπει σε εξωγήινους πολιτισμούς και τα τεράστια αστρόπλοιά τους που η NASA αποκρύπτει και αποσιωπεί, να έρχονται και να φεύγουν αστραπιαία. Είναι η πύλη που μόλις την “διασχίσεις” δεν περνάς δίπλα, αλλά κατευθείαν απέναντι….

Ρώσοι και αμερικανοί είναι πεποισμένοι πως δίπλα στην Γη υπάρχει μία μαύρη τρύπα που μπορεί να οδηγεί στο άστρο Βέγα. Δεν είναι τόσο απλό να το λες. Γιατί να μην οδηγεί κάπου αλλού; Οι πληροφορίες που βγαίνουν στο video που ακολουθεί, είναι πολύ προσεκτικές και πρέπει να δείτε και να σκεφτείτε πίσω από αυτές. Ωστόσο ανοίγουν ορίζοντες που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ως τώρα.

Και όλα φαίνεται να έχουν μία σχέση με την Κούφια Γη και τους ανοιχτούς πόλους που οδηγούν στο εσωτερικό της (ακόμα και ο ρωσικός MIR το κατέγραψε), αλλά και και με το HAAR που φαίνεται να αποκαλύπτεται πως ο σκοπός του δεν είναι, ίσως, τόσο η έρευνα της ιονόσφαιρας, αλλά ούτε μόνο η χειραγώγηση των γήινων δραστηριοτήτων ή ακόμα και των ανθρώπων, όπως προτείνεται… Φαίνεται πως το HAARP ψάχνει και κάτι άλλο, πέρα από την Γη ή/και μέσα σε αυτήν. diadrastika


To video είδαμε στο apokrifamistiria

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.