Η Επιστήμη του Πλούτου και της Αφθονίας

Η Επιστήμη του Πλούτου και της Αφθονίας

Τα πλούτη που αποκτώνται στο ανταγωνιστικό επίπεδο δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά και μόνιμα. Σήμερα είναι δικά σας και αύριο ανήκουν σε κάποιον άλλο.

Θυμηθείτε : αν θέλετε να πλουτίσετε με επιστημονικό και σίγουρο τρόπο, πρέπει να υπερβείτε εντελώς την ανταγωνιστική σκέψη. Δεν πρέπει να περάσει ούτε για μία στιγμή από το μυαλό σας η σκέψη ότι οι πόροι είναι περιορισμένοι.

Μόλις αρχίσετε να σκέφτεστε ότι όλα τα χρήματα είναι «στριμωγμένα» και ελέγχονται από τραπεζίτες και άλλους, και ότι πρέπει να υπερβάλλετε τον εαυτό σας ώστε να περάσουν νόμοι για να σταματήσουν αυτή τη διαδικασία, και ούτω καθεξής — εκείνη τη στιγμή υποκύπτετε στον ανταγωνιστικό νου και η δύναμή σας να δημιουργήσετε εξαφανίζεται.

Και το χειρότερο, κατά πάσα πιθανότητα θα αναστείλετε τις δημιουργικές κινήσεις που έχετε ήδη κάνει.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ότι υπάρχει χρυσός αξίας αμέτρητων εκατομμυρίων στα βουνά της γης, που δεν έχει έρθει ακόμα στο φως, και να ξέρετε ότι αν δεν υπήρχε, θα δημιουργούνταν περισσότερος από τη Νοητική Ύλη ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σας.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ότι τα χρήματα που χρειάζεστε θα έρθουν, ακόμα και αν γι’ αυτό απαιτείται χίλιοι άντρες να οδηγηθούν στην ανακάλυψη καινούργιων χρυσωρυχείων αύριο.

Ποτέ να μην κοιτάζετε τους ορατούς πόρους. Να κοιτάζετε πάντα προς τα απεριόριστα πλούτη της Άμορφης Ουσίας,

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ότι θα έρθουν σε εσάς τόσο γρήγορα, όσο γρήγορα μπορείτε να τα δεχτείτε και να τα χρησιμοποιήσετε. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τους ορατούς πόρους και να σας εμποδίσει να πάρετε ό,τι σας ανήκει.

Γι’ αυτό μην επιτρέψετε, ούτε για ένα λεπτό, στον εαυτό σας να σκεφθεί ότι τα καλύτερα σημεία οικοδόμησης θα εξαφανιστούν πριν ετοιμαστείτε να χτίσετε το σπίτι σας, και επομένως πρέπει να βιαστείτε. Ποτέ να μην ανησυχείτε για τα τραστ και τους συνεταιρισμούς και να μη φοβηθείτε ότι σύντομα θα κατέχουν ολόκληρη τη γη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ποτέ να μη φοβηθείτε ότι θα χάσετε αυτό που θέλετε, επειδή κάποιος άλλος θα «σας προλάβει». Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Δεν επιζητάτε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον.

Προκαλείτε τη δημιουργία αυτού που επιθυμείτε από άμορφη Ουσία, και οι πόροι είναι απεριόριστοι.

Παραμείνετε στη διατυπωμένη δήλωση: Υπάρχει μια νοητική ύλη από την οποία δημιουργούνται τα πάντα, και η οποία, στην πρωταρχική της κατάσταση, διαπερνά και γεμίζει τα ενδιάμεσα διαστήματα του σύμπαντος.

Μια σκέψη, σε αυτή την ύλη, παράγει το αντικείμενο την εικόνα του οποίου δημιουργεί η σκέψη.

Ο άνθρωπος μπορεί να σχηματίσει πράγματα στη σκέψη του και εντυπώνοντας τη σκέψη του στην άμορφη ουσία μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία αυτού το οποίο σκέφτεται.

Η Επιστήμη του Πλούτου και της Αφθονίας...!!!

«Η επιστήμη της αφθονίας»
Domna Glouftsi
lovepeaceangelhapiness και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

loading...