Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιοί δημιούργησαν  τις θρησκείες; Ποιοί έφτιαξαν τις Εκκλησίες; Τι ρόλο παίζουν οι θρησκευτικοί ηγέτες; Πώς συνδέονται όλα αυτά με τους εξωγήινους; Τι αποκρύπτεται σκόπιμα από τα ιερά βιβλία των πιστών; Γιατί οι πιστοί φαίνεται να έχουν άγνοια των περιεχομένων τους;

Πριν περίπου ένα χρόνο, στις 27/10/14 ο Πάπας Φραγκίσκος είχε πει ότι αν υπάρχουν εξωγήινοι θα τους καλωσόριζε με χαρά στο Βατικανό και ότι θα τους βάφτιζε, αν ήθελαν να ενταχθούν στο ποίμνιό του.

«Δεν θα υπάρξει ανάγκη να βαφτίσει “εξωγήινους”, όταν (αυτοί) αποφασίσουν να επιστρέψουν πίσω» δηλώνεται στα ραελιανά νέα, καθώς «είναι αυτοί (οι εξωγήινοι) που δημιούργησαν όλες τις θρησκείες στη γη και οι οποίοι λανθασμένα λαμβάνονται για θεοί. Αντί να τους προσφέρει βάπτιση, θα πρέπει (ο Πάπας) να αναγνωρίσει ότι είναι οι “θεοί” στους οποίους προσεύχεται τόσο καιρό τώρα».

Η Ραελιανή φιλοσοφία εξηγεί ότι όλες οι μορφές ζωής έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπινα όντα που ονομάζονται Ελοχίμ τα οποία προέρχονται από άλλο πλανήτη και που μας έκαναν κατ’ εικόνα τους. Η αυθεντική Βίβλος μιλάει ξεκάθαρα για τη δημιουργία ζωής στη γη από τους Ελοχίμ. Αυτή η εβραϊκή λέξη είναι στον πληθυντικό και θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό». Έχει όμως μεταφραστεί λανθασμένα σε (έναν) «θεό» -κάτι που οδηγεί στις μονοθεϊστικές θρησκείες, όπως η Καθολική εκκλησία.

Με την ανάγνωση της αυθεντικής Βίβλου χωρίς τα μονοθεϊστικά φίλτρα, ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που οι Ελοχίμ ήθελαν να έχουν διατηρηθεί για την προετοιμασία της επιστροφής τους. Τα στοιχεία της εργασίας τους (και της παρουσίας τους) στη γη είναι παντού και εμείς οι ίδιοι είμαστε προϊόντα μίας νέας μορφής ζωής που είτε δημιουργήθηκε είτε κατασκευάστηκε σε εργαστήρια. Η αλαζονεία του Πάπα πως είναι πρόθυμος να βαπτίσει όσους έστειλαν (στη Γη) τον Ιησού, βρίσκεται στο επίπεδο της άγνοιάς του.

Μεταξύ των πληροφοριών που δόθηκαν από τον ηγέτη των Ελοχίμ στον Ραέλ το 1973, οι οποίες μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο «Ευφυής Σχεδιασμός» στο www.rael.org, ο ηγέτης Γιαχβέ εκφράζει την περιφρόνησή του για τη συμπεριφορά του Βατικανού:

«Πώς τολμούν αυτοί, αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι μόνο άνδρες, που επιδίδονται μόνο στον πλούτο και στην πολυτέλεια του Βατικανού, που τα Ευαγγέλια τους, τους λένε να μην κατέχουν ούτε χρυσό ούτε ασήμι, αλλά ούτε καν ένα δεύτερο παλτό;»
Περαιτέρω, λέει: «Πώς τολμά η εκκλησία (οι πιστοί) να ανέχεται και να επιβαρύνεται από ανθρώπους τόσο αμαρτωλούς τόσο στην ηθική όσο και στον τρόπο ζωής τους; Πώς τολμούν να μιλούν για την καλοσύνη, ενώ ζουν μέσα στην χλιδή στο Βατικανό, όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα; Πώς τολμούν να ζητούν προσκλήσεις και τιμητικές διακρίσεις, ενώ κηρύσσουν την ταπεινότητα; Πώς τολμούν να ζητούν από τους ανθρώπους (τους πιστούς) να τους αποκαλούν «Πατέρα», «Σεβασμιώτατε»,  «αγιότατε» όταν τα ίδια τα Ευαγγέλια που διδάσκουν τους απαγορεύουν ρητά όλα αυτά τα πράγματα; Αν αύριο ο Πάπας πάρει το δρόμο του σαν άπορος, η εκκλησία θα αναβιώσει, αλλά θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό ανθρωπιστικό σκοπό… Η Εκκλησία μπορεί να ξαναπροσανατολιστεί προς την καλοσύνη, βοηθώντας εκείνους που είναι δυσαρεστημένοι, συμβάλλοντας στην εξάπλωση της πραγματικής αλήθειας αυτών των γραπτών, που μέχρι τώρα, έχουν παραμορφωθεί ή έχουν σκόπιμα αποσιωποιηθεί”.
Άσχετα και πέρα από τις πεποιθήσεις των Ραελιανών -για το αν είναι σωστές ή λάθος- οι θρησκείες και οι Εκκλησίες τους είναι μορφές εξουσίας που ξέρουν πολύ καλά να χειραγωγούν ανθρώπους και κείμενα. 
Πλήθος πιστών πολλών θρησκειών και Εκκλησιών, δεν μπορούν ή αρνούνται να αντιληφθούν, πως πολλά πράγματα γίνονται εναντίον τους. Τους είναι δύσκολο να κατανοήσουν πως πίσω από τους θρησκευτικούς ηγέτες κρύβονται συμφέροντα, μασκαρεμένα και καλά αποκεκρυμμένα πίσω από τις όποιες ιερές γραφές. 
Δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν πως ειδικότερα στην σύγχρονη εποχή μας, οι Εκκλησίες έχουν “περάσει” στο αντίπαλο στρατόπεδο, εκείνο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ότι προωθούν μία Πανθρησκεία, μέσω της οποίας θα οδηγήσουν τους πιστούς τους και την υπόλοιπη ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση, παράλληλα με τον αποπληθυσμό του πλανήτη.
Εναπόκειται στους εκάστοτε πιστούς να ανοίξουν και να διαβάσουν την Αγία Γραφή και όποιο βιβλίο έχουν ως ιερό, σύμφωνα με την πίστη τους, για να διαπιστώσουν πως πολλά από τα γραμμένα διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που διακηρύσσονται από τους όποιους ποιμενάρχες.

Αλλά, το σπουδαιότερο δεν είναι απλά να διαβάσουν, αλλά να μελετήσουν αυτά τα κείμενα και όλα όσα πρεσβεύουν. 

Όταν εντρυφήσουν σε αυτά, τότε θα αλλάξουν πολλά πράγματα όχι μόνο στον εαυτό τους μα και στον κόσμο ολόκληρο.

Αν πάλι λάβουμε σοβαρά τις πεποιθήσεις των Ραελιανών και επιθυμούμε να δούμε μία διαφορετική οπτική, ίσως, να αναρωτηθούμε αν οι “αλλοδαποί” που έφεραν τις θρησκείες είναι οι Ανουνάκι, μιας και σύμφωνα με τις 14 πινακίδες του Ενκι, υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία με την “αυθεντική Βίβλο, όπως την ονομάζουν οι Ραελιανοί. Ίσως ακόμα να αναρωτηθούμε σε ποιό επιπλέον βιβλίο ορκίζεται ο Ομπάμα, τι είναι αυτά τα ζαντ-ζαντ-ζαντ που επικαλείται. Γιατί ο θρόνος του Πάπα βρίσκεται στην αγκάλη μίας απόκοσμης μορφής.

Και, ίσως-ίσως, αναρωτηθούμε μήπως, τελικά, εν αγνοία τους οι πιστοί λατρεύουν τους εξωγήινους Ελοχίμ…

diadrastika.com για το katohikagr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.