ΚΕΦΑΛΗ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ στον ΑΡΗ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Βρέθηκε ΚΕΦΑΛΗ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ στον ΑΡΗ;

Για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα από τα μυστήρια που προκαλούν πραγματικά τις αντιληπτικές μας ικανότητες. Ένας βράχος στην επιφάνεια του Άρη… Είναι πρόσωπο; Ή μας ξεγελάει;

Εκ πρώτης όψεως διαπστώνουμε πως αυτό που βλέπουμε έχει μικρή ομοιότητα με ανθρώπινο πρόσωπο. Ωστόσο πολύ εύκολα μπορούμε να το αποδώσουμε σε παρειδωλία. Όμως, σύμφωνα με το video και με την κατάλληλη επεξεργασία και την ενίσχυση των χρωμάτων, εμφανίζεται ένα πολύ χαρακτηριστικό πρόσωπο που φαίνεται να έχει αιγυπτιακά χαρακτηριστικά…

Η διαφορά, όμως, ανάμεσα στην πρωτότυπη φωτογραφία που μας δίνει η NASA και στο αποτέλεσμα του υπολογιστή είναι τεράστια. Μάλλον χρειάζεται περισσότερη φαντασία για να πούμε ότι αυτά τα δύο είναι συγκρίσιμα.

ΚΕΦΑΛΗ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ στον ΑΡΗ; (video)
Έχουμε πει πολλές φορές ότι υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ανεπτυγμένου πολιτισμού στον πλανήτη Άρη. Όμως, κατά τη γνώμη μας, το συγκεκριμένο εύρημα δεν αποτελεί ένα από αυτά.

Στο video υπάρχει, επίσης, η πρόταση ότι φαίνεται και μία μαϊμού. Ναι, ίσως, να υπήρξε κάποτε -αλλά ουσιαστικά εδώ η φαντασία πρέπει να είναι καλπάζουσα για να υποστηρίξει κανείς έναν τέτοιο ισχυρισμό.

Η ανάρτηση γίνεται γιατί νομίζουμε ότι όλοι εμείς οι ερευνητές του παράξενου και του μυστηρίου, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πολλές φορές ο ενθουσιασμός για κάποια πράγματα μας παρασύρει.

Παρόλα αυτά σας παραθέτουμε και το video για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Egyptian King and Monkey Found On Mars?

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.


diadrastika.com για το katohika.gr