Η Μάχη του Μαραθώνα Έγινε Πάνω σε ένα Τεράστιο Πυκνωτή (2ο μέρος)

Η Μάχη του Μαραθώνα Έγινε Πάνω σε ένα Τεράστιο Πυκνωτή
(2ο μέρος)

Έγραψα σε προηγούμενο άρθρο ότι η πεδιάδα του Μαραθώνα είναι ο μεγαλύτερος φυσικός ηλεκτρικός πυκνωτής του κόσμου. Επειδή γίνονται πολλά μυστήρια πράγματα στην πεδιάδα αυτή , οι ιερείς των Δελφών είπαν στους Έλληνες να κάνουν την μάχη με τους Πέρσες εδώ…

Εκεί κοντά , πάνω στο αποξηραμένο έλος της Μπρεζίζας της πεδιάδας του Μαραθώνα, οι αμερικανοί διάλεξαν για έναν παράξενο λόγο να κτίσουν το 1953 την ισχυρότατη βάση τηλεπικοινωνιών η οποία μέχρι το 1990 παρακολουθούσε κάθε μορφής τηλεπικοινωνία μέχρι και πέραν της Μέσης Ανατολής. Για ποιόν λόγο οι αμερικανοί επέλεξαν αυτή την περιοχή;

Ο Χένρι Τάσκα αναφέρει ότι στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ν.Μάκρης και Πεταλιών, στον Ευβοϊκό κόλπο υπάρχει ένας μαγνητικός δίαυλος , ένα τούνελ.

Η Γη παρουσιάζει δύο κατηγορίες μαγνητικών φαινομένων. Η πρώτη είναι εξωτερική και συμβαίνει στην Μαγνητόσφαιρα της Γης (πχ ζώνες Van Allen) , και η δεύτερη κατηγορία είναι εσωτερική και αναπτύσσεται στο εσωτερικό του πλανήτη μας. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει το “Μαγνητικό τούνελ” ή “Μάτι”που έγραψα πιο πάνω και που είναι ένας αόρατος σωλήνας με διάμετρο από μερικές εκατοντάδες μέτρα μέχρι μερικά χλμ. Αυτός ο «σωλήνας ,αυτό το τούνελ ξεκινά από τον στο θαλάσσιο χώρο της βάσης της Ν.Μάκρης και καταλήγει στο άλλο άκρο της γης στην πολιτεία ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ των ΗΠΑ . Μέσα στο μαγνητικό αυτό τούνελ κινείται συνεχώς ένα κύμα με “ασύλληπτη ενέργεια”.

Αποτέλεσμα της μαγνητικής διαταραχής μέσα σ’αυτό το τούνελ είναι τα ιδιαίτερα έντονα μαγνητικά φαινόμενα που παρουσιάζονται στα δύο στόμια του,δηλαδή στην “είσοδο” και στην “έξοδο”. Οι μαγνητικές αυτές διαταραχές που προκαλεί το τούνελ είναι τόσο ισχυρές που επηρεάζουν το φαινόμενο της παλίρροιας που παρατηρείται στο στενό του Ευρίπου στην περιοχή της παλαιάς γέφυρας της Χαλκίδας.

Μεσα από αυτόν τον διαυλο μπορείς να επικοινωνήσεις με το άλλο στόμιό του , χωρίς να μπορέσει κανείς να σε κλέψει τα μηνύματα που στέλνεις ή παίρνεις .

Γι αυτό κάνανε και οι αμερικανοί την βάση αυτή στην Ν. Μακρη.

Όλες λοιπόν οι απόρρητες πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για την περιοχή ευθύνης της βάσης, συγκεντρώνονταν στην Ν.Μάκρη και από εκεί ταξίδευαν δωρεάν και με απόλυτη ασφάλεια προς την Αμερική . Τώρα καταργήθηκε η βάση γιατί την αντικατέστησε το Χααρπ.

Βλεπουμε λοιπόν ότι στο μέρος της πεδιάδας του Μαραθώνα συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα . Αυτά τα είχαν ανακαλύψει πρώτα οι σοφοί ιερείς των ελευσινιων μυστηρίων που τους έσφαξαν οι αγράμματοι χριστιανοί. Έχουμε και συνέχεια Σήριαλ το κάναμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Panagiotis Darivas