Η Μάχη του Μαραθώνα Έγινε Πάνω σε ένα Τεράστιο Πυκνωτή...

Η Μάχη του Μαραθώνα Έγινε Πάνω σε ένα Τεράστιο Πυκνωτή

Να γιατί οι πρόγονοι μας διάλεξαν την πεδιάδα του Μαραθώνα αν και είχαν μόνο 11.000 στρατό ενώ οι Πέρσες 100.000. Κανονικά έπρεπε να πιαναν τα στενά όπως ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες

Ξέρουμε ότι κάτι αν είχαν σκοπό να κάνουν οι πρόγονοι μας, ρωτούσαν το Μαντείο των Δελφών . Και πόλεμο να κάμνανε θελαν τον χρησμό . Ας πάρουμε τώρα την μάχη του Μαραθώνα που άλλαξε την ιστορία του κόσμου .

Πρώτα πρώτα γιατί διάλεξαν οι πρόγονοι μας την πεδιάδα του Μαραθώνα αν και ήταν οι Έλληνες 11.000, και 100.000 οι Πέρσες. Δεν έπρεπε να διάλεγαν στενό οι έλληνες ώστε να αναγκάσουν τους πέρσες να πολεμήσουν όχι όλοι μαζί αλλά τμήματα τμήματα όπως ο Λεωνίδας έπιασε τις Θερμοπύλες;. Και όμως οι έλληνες παρατάθηκαν σε μεγάλη πεδιάδα . Μήπως τους συμβούλεψε το Μαντείο των Δελφών; Εγώ πιστεύω ναι . Οι ιερείς του Μαντείου ήταν παντογνώστες , πραγματικοί επιστήμονες και όχι σαν τους σημερινούς παπάδες .

Πεταζόμαστε σε άλλο θέμα . Πυκνωτής είναι δυο πλάκες που επιτρέπουν να περναει ο ηλεκτρισμός και ανάμεσα τους έχει ένα μονωτικό στοιχείο. Ο πυκνωτής είναι μια αποθήκη ηλεκτρικού ρεύματος που μπορούμε να τον εκφορτόσουμε .

Πάμε τώρα στην πεδιάδα που διάλεξαν οι πρόγονοι μας για να πολεμήσουν στου Μαραθώνα . Εδώ και χιλιάδες χρόνια η πεδιάδα έχει βάλτους με βούρλα . Τα βούρλα πέφτουν στην γη και σχημάτισαν με τον καιρό ένα παχύ στρώμα από υλικό το οποίο δεν το περνά το ηλεκτρικό ρεύμα . Επάνω είπαμε ότι έχει βάλτους δηλ. υπάρχει νερό που είναι αγώγιμο δηλ περναει το ρεύμα . Κάμνανε γεωτρήσεις και είδαν ότι μετά το στρώμα που σχημάτισαν τα βούρλα υπάρχει πάλι νερό .

Έχουμε λοιπόν δυο «πλάκες» που περιέχουν νερό (ο βάλτος και το υπόγειο νερό και ανάμεσα τους ένα μη αγώγιμο υλικό ένα υλικό από βούρλα που δεν περναει το ηλεκτρικό ρεύμα ) όποτε έχουμε έναν τεράστιο φυσικό πυκνωτή, που φορτίζεται με ρεύμα από τις πτώσεις κεραυνών και σε ορισμένα χρονικά διαστήματα εκφορτίζεται. Αυτό το μυστικό ήξεραν οι πάνσοφοι ιερείς των Δελφών και το είπαν στους έλληνες στρατηγούς . Ήξεραν πότε θα γίνει εκφορτισμος , που συνοδεύεται με χρονοπυλη γιατί η ενέργεια είναι τεράστια .

Γι αυτό έγιναν και πολλά ανεξήγητα φαινόμενα στην μάχη αυτή . Να φανταστείτε ακόμη οι στρατιωτικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν ότι σε 2 ώρες σκοτώθηκαν 6.400 πέρσες και μόνο 192 Έλληνες. Θα πω και άλλες λεπτομέρειες μην βιάζεστε.

Η συνέχεια εδώ

Panagiotis Darivas

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.