ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του CURIOSITY λένε πως ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΑΝ αρχαίο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στον ΑΡΗ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του CURIOSITY λένε πως
ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΑΝ αρχαίο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στον ΑΡΗ

Παρειδωλίες ή πραγματικά ευρήματα; Παιχνίδια της μυαλού μας ή μία “απίθανη” πραγματικότητα; Συνωμοσιολογία ή μήπως υπήρξε, τελικά, πολιτισμός στον Άρη; Οι παράξενες φωτογραφίες του Curiosity μπορεί να αμφισβητούνται από τη NASA αλλά οι μετρήσεις του στην ατμόσφαιρα του κόκκινου πλανήτη, φαίνεται να επιβεβαιώνουν μία κρυφή πραγματικότητα που ως τώρα θεωρούνταν… φαντασία.

Το Curiosity δεν κάνει μόνο συλλογή φωτογραφιών που κάποιες από αυτές μοιάζουν ή θυμίζουν πυραμίδες, αρχαία κτίρια ή πλοία που έχασαν ξαφνικά τη θάλασσα από κάτω τους. Φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει και πολλά στοιχεία που έχουν να κάνουν με την ατμόσφαιρα και την γεωσύσταση του εδάφους. Εντόπισε, λοιπόν, πυρηνικά ισότοπα τα οποία μοιάζουν με δοκιμές βόμβας υδρογόνου. Αυτά εντοπίστηκαν σε δύο πολύ συγκεκριμένες περιοχές. Στις θέσεις Cydonia Mensa και Galaxias Chaos.

Μία ιδιαιτερότητα, από μόνη της, φαίνεται να αποτελεί το σημείο που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το όρος Sharp όπου τα ακριβοπληρωμένα και και υπερευαίσθητα όργανα του Curiosity μέτρησαν και ταξινόμησαν στοιχεία μιας έκτασης τριών μέτρων σε διάμετρο που δείχνουν να παρουσιάζεται εξαιρετικά υψηλή εκπομπή νετρονίων.

Η ανωμαλία αυτή που βασίζεται σε τεχνικές μετρήσεις, έρχεται άμεσα να υποστηρίξει ή ακόμα και να επιβεβαιώσει τη θεωρία που διατυπώθηκε από τον αμερικανό φυσικό John E. Brandenburg, το 2011 σύμφωνα με την οποία το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του Άρη οφείλεται σε θερμοπυρηνική έκρηξη. Μία θεωρία που λίγο πολύ όλοι οι υποστηρικτές ενός αρχαίου πολιτισμού στον Άρη είχαμε.

«Η επιφάνεια του Άρη καλύπτεται με ραδιενεργές ουσίες όπως ουράνιο, θόριο και ραδιενεργού κάλιου. Μια πυρηνική έκρηξη μπορεί απλά να άφησε συντρίμμια σε όλο τον πλανήτη», είπε σε μια συνέντευξη ο Brandenburg.

Τα συμπεράσματά του βασίζονται στην υψηλή συγκέντρωση του xenon-129, ουράνιου και του θόριου που βρέθηκαν στην ατμόσφαιρα του Άρη, χάρη στην εξερεύνηση του διαστημικού σκάφους Mars Odyssey.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του CURIOSITY λένε πως ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΑΝ αρχαίο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στον ΑΡΗ

O Brandenburg, μάλιστα, προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα την θεωρία του λέγοντας ότι ο κόκκινος πλανήτης κατοικήθηκε από δύο “ανθρωποειδή” πολιτισμούς. Τους αποκάλεσε Cydonians και Utopians, οι οποίοι εξολοθρεύτηκαν από πυρηνικούς βομβαρδισμούς κάποιας άλλης εξωγήινης φυλής.

«Έχουμε βρει και εντοπίσει στοιχεία της πυρηνικής τήξης γυαλιού Trinitite (που σχηματίζεται στη Γη από πυρηνικές δοκιμές) και στις δύο θέσεις (που προαναφέραμε) που είναι ύποπτες για πυρηνικές εκρήξεις και αυτές θα παρουσιαστούν στο συνέδριο», αποκάλυψε στην MailOnline.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Συνεχίζοντας είπε ότι «Αυτό υποστηρίζει σθεναρά την υπόθεσή μου για μαζικά πυρηνικά χτυπήματα» και πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής κανένας επιστήμονας δεν έχει προσφέρει καμία άλλη εξήγηση για τον όγκο των δεδομένων».

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του CURIOSITY λένε πως ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΑΝ αρχαίο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στον ΑΡΗ

Μπορούμε να αμφισβητίσουμε τα δεδομένα; Το παρελθόν του Άρη φαίνεται να αποκαλύπτεται και η “καλπάζουσα φαντασία” όλων όσων υποστήριζαν την ύπαρξη αρχαίου πολιτισμού εκεί πάνω, τώρα αρχίζει να αποκτάει θεμέλεια.

Κι αν όλα τα ευρήματα, οι παράξενες δομές και οι διάφορες ανωμαλίες που κατα καιρούς έρχονται στο φως, είναι παρειδωλίες και παιχνιδίσματα του φωτός και της σκιάς, τότε… τα πυρηνικά “κατάλοιπα” μπορεί να είναι μία ακόμα σύμπτωση που πηγάζει από την φαντασία του φυσικού Brandenburg;

Τι μας λέει, λοιπόν, ο επιστήμονας; Ότι πιθανότατα υπήρξε πολιτισμός στον Άρη που πιθανότητα χτυπήθηκε με πυρηνικά από εξωαρειανούς. Αν μας επιτρεπόταν να προχωρήσουμε την θεωρία του λίγο πιο πέρα ακόμα, θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε τους Ανουνάκι ότι ήταν αυτοί που αφάνισαν τον πολιτισμό και τους κατοίκους του Άρη;

Σύμφωνα με τις 14 πινακίδες του Ένκι, είχαν ανάλογης δύναμης οπλικό σύστημα αφού το χρησιμοποίησαν και στον πλανήτη του Νιμπίρου, αλλά και στην Γη. Επιπλέον, ο Άρης αποτέλεσε έναν ενδιάμεσο σταθμό γι’ αυτούς. Μπορεί να χρησιμοποίησαν τα πυρηνικά τους ενάντια των Αρειανών;

Επίσης, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως στις 19/10/2014, μέσω του India’s Mars Orbiter Mission εντοπίστηκε κάτι που έμοιαζε με πυρηνική έκρηξη.

Τι συνέβη ή τι συμβαίνει ακόμα στον Άρη;

Δείτε και ένα σχετικό video:

Mushroom Cloud Imaged By India’s Mars Orbiter Confirms Huge Explosion On Mars


diadrastika.com για το katohika.gr