ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

[15/09/2015 - 11:34]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Πολλοί από εμάς έχουν ακούσει ή διαβάσει και υποπτευθεί πως η ελληνική μυθολογία, καθώς και οι διάφορες μυθολογίες ανά τον κόσμο αναφέρονται σε έναν ή πολλούς πολιτισμούς που είχαν μία τεχνολογία ήδη πολύ πιο προηγμένη από την σύγχρονη δική μας. Αυτά συνήθως αποκρύπτονται.

Υπάρχουν, όμως, πολλά στοιχεία και αρχαιολογικά ευρήματα που υποδεικνύουν -αν όχι αποδεικνύουν- ότι πραγματικά υπήρξε μία υπερτεχνολογία. Υπήρξε ένας πόλεμος. Δεν είναι σαφές πότε μπορεί να συνέβη είτε από ποιούς εναντίων ποιών. Είναι όμως βέβαιο ότι υπήρξε.

Σήμερα θα σας δείξουμε φωτογραφίες που σύμφωνα με ρώσικες έρευνες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Κατά τη γνώμη των Ρώσων ειδικών, αυτοί οι κρατήρες αποτελούν σημαντικά ευρήματα που στοιχειοθετούν άνετα την θεωρία ότι υπήρξαν πυρηνικές εκρήξεις κάποτε στην αρχαιότητα, αφού χρονολογούνται πριν χιλιάδες χρόνια.

Το 2011, ο φυσικός Brandenburg, ξεπέρασε τα εσκαμμένα και με βάση στοιχεία και μετρήσεις από το Curiosity και το Mars Odyssey υποστηρίζει μία θεωρία ότι στον πλανήτη Άρη έλαβε χώρα ένας πυρηνικός πόλεμος που αφάνισε τον αρχαίο πολιτισμό του. Αν λοιπόν, όλα αυτά επαληθευτούν, ίσως, ο γήινος ή ο εξωγήινος πολιτισμός που προκάλεσε αυτές τις καταστροφές, τόσο στη Γη όσο και στον Άρη, να ταυτίζονται

Κάτω βλέπετε δορυφορικές φωτογραφίες από τις πυρηνικές δοκιμές που έκαναν Αμερικανοί στην έρημο Νεβάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Δείτε τις φωτογραφίες με τις πυρηνικές εκρήξεις που, όπως ισχυρίζονται οι Ρώσοι ερευνητές, συνέβησαν πριν χιλιάδες χρόνια.

Κάτω βλέπετε φωτογραφίες από Αίγυπτο και αλλού (τα ρωσικά μου δεν είναι καλά). Παρατηρήστε τους κρατήρες που δημιουργήθηκαν σε όλες τις περιπτώσεις και κάνετε συγκρίσεις. Ποιά είναι γνώμη σας;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Πόσες άλλες τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχουν και συγκαλύπτονται;

Άραγε ήταν ένας πόλεμος μεταξύ, ας πούμε, της ομάδας του Δία και των Τιτάνων;

Ποιός μπορεί να ξέρει; Γράψτε την άποψή σας στα σχόλια που ακολουθούν παρακάτω.

diadrastika.com για το katohika.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ