Το CERN βγάζει ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ και ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΑΙ…

[20/09/2015 - 10:00]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για το CERN και τους σκοπούς του. Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες οι φήμες(;) οργιάζουν για τους απώτερους στόχους του, ότι προσπαθούν να φτιάξουν ή ότι εντόπισαν μία πύλη-stargate που οδηγεί σε νέες διαστάσεις ή διαστημικούς χώρους εκατομμυρίων ετών σε απόσταση από εμάς. Τώρα, η εκλογή του νέου προέδρου τους, έρχεται σαν έναν κομμάτι του παζλ και να συμπληρώσει καλύτερα την εικόνα της τεράστιας εγκατάστασης στην Γενεύη…

Στις 18/9/2015 σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του CERN, ανακοινώνεται o επόμενος πρόεδρος του Συμβουλίου. Ο καθηγητής Sijbrand de Jong αναλαμβάνει από 1/1/2016. Και, σίγουρα, θα αναρωτιέστε ποιός είναι.

Μην κάνετε τον κόπο. Η ίδια η ιστοσελίδα μας πληροφορεί ευθέως ότι ο επόμενος Πρόεδρος είναι ένας Ιππότης του Τάγματος του Ολλανδικού Λέοντα.

Συνήθως, τέτοιους είδους πληροφορίες αποσιωπούνται. Μας προκαλεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ότι τώρα αισθάνονται περήφανοι που θα έχουν έναν τέτοιου είδους αξιωματούχο στην Προεδρία τους. Δεν νοιάζονται πλεον να κρύβονται. Είναι σαν να μας λένε ότι έχει έρθει ο καιρός να το πάρουμε απόφαση για το ποιοί «εκλεκτοί» κατέχουν σημαντικές και εξέχουσες θέσεις. Είναι καιρός να το δεχτούμε.

Ο επόμενος πρόεδρος εύκολα μπορεί να συνδεθεί με κάθε είδους Ιππότη σε οποιουδήποτε είδους Τάγμα, αφού όλα αυτά είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία «συγκοινωνούντα δοχεία». Όλα συνδέονται και έχουν επαφές μεταξύ τους ή ακόμα και δέχονται εντολές από «υψηλότερα» τάγματα, είτε αυτά ονομάζονται Illuminati ή όπως αλλιώς θέλετε. Και φυσικά τα περισσότερα έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το Βατικανό.

Ίσως, λοιπόν δεν είναι και τόσο τυχαίο που η ανακοίνωση αυτή γίνεται λίγο πριν την επίσκεψη του Πάπα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλα πλέον γίνονται τόσο φανερά και απροκάλυπτα ώστε να τα θεωρούμε μέρος μίας φυσιολογικής πραγματικότητας με την οποία «πρέπει» φυσιολογικά να εναρμονιστούμε.

Τα «καλύτερα» μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Τίποτα δεν συμβαίνει και δεν γίνεται τυχαία.


diadrastika.com για το katohika.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ