Δείτε ΑΡΧΑΙΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ με ΕΠΙΜΗΚΕΣ ΚΡΑΝΙΟ

[31/10/2015 - 07:59]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λέγεται ότι τα παράξενα μακρουλά κρανία που έχουν βρεθεί στο Παράκας, αλλά και αλλού, είναι αποτέλεσμα κάποιας ιδιόμορφης ιεροτελεστίας. Τύλιγαν το κρανίο των μωρών με ταινίες προκειμένου να τα κάνουν επιμήκη. Και φυσικά μπορεί να έχουν δίκιο καθώς σε πολλές περιπτώσεις, αυτό έχει αποδειχτεί.

Όμως… Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες…

Σύμφωνα με τον γενετιστή Foerster αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Αντίθετα κατάφερε να αποδείξει ότι αυτά τα κρανία δεν τυγχάνουν γήινου DNA.

Προφανώς, λοιπόν, είχαν ειδικούς λόγους που οι άνθρωποι της εποχής εκείνης προχωρούσαν στην κρανιακή παραμόρφωση ορισμένων παιδιών.


Πρέπει να είχαν κάποιο πρότυπο. Αυτό, ενδεχομένως, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ανθρώπους με τέτοιου είδους δόλιχα κρανία. “Άνθρωποι” που, πολύ πιθανόν να λατρεύτηκαν ως θεοί και επηρέασαν με διάφορους τρόπους τους κατοίκους της περιοχής. 

Επειδή, μάλλον, αυτοί οι “άνθρωποι” με τα επιμήκη κρανία είχαν εξουσία, οι ντόπιοι θέλησαν να την συνεχίσουν όταν κάποια στιγμή αποχώρησαν.

Έκαναν, λοιπόν, εφαρμογή της παραπάνω μεδόθου κρανιακής παραμόρφωσης προκειμένου να μοιάσουν στα πρότυπα, στους θεούς και, ενδεχομένως, να κρατήσουν ηγετικές θέσεις ανάμεσα στους “κοινούς θνητούς” συνανθρώπους τους…

Τι ήταν όμως, αυτοί οι “άνθρωποι” με τα επιμήκη κρανία που δεν είχαν γήινο DNA, σύμφωνα με τον Foerster;

Ήταν αρχαίοι αστροναύτες και, προφανώς, εξωγήινοι;

Αυτό φαίνεται να είναι και αυταπόδεικτο, με βάση το παρακάτω αγαλματίδιο, που παρουσιάζει ένα ανθρωπόμορφο ον, με περίεργη στολή που παραπέμπει σε αστροναύτη, ο οποίος είχε επίμηκες κρανίο και, μαζί με άλλους συνταξιδιώτες του, χρησιμοποιούσαν κάποιο είδος διαστημοπλοίου για τις μετακινήσεις τους, αρχαίο αντίγραφο του οποίου εκτίθεται σε μουσείο… 

Δείτε και το video με το Brien Foerster να μιλάει σχετικά με τις έρευνές του:

diadrastika.com

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ