Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σα να βλέπεις τα άστρα, σε ένα καθαρό ουρανό, να κινούνται και να σείονται σαν ζαλισμένα… Αλλά δεν είναι αυτά που ζαλίζονται… Και ούτε είναι τα αστέρια που μοιάζουν σα να αποφάσισαν να αλλάξουν ξαφνικά θέσεις μέσα στη νύχτα. Είναι κάτι άλλο…

Εκατοντάδες;… Χιλιάδες;… Εκατοντάδες χιλιάδες;… Αναρίθμητα είναι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εθεάθησαν μέσα σε ένα 24ωρο, μεταξύ 29-30/10/2015.

Το θέαμα θα πρέπει να ήταν πραγματικά εκπληκτικό, αν είχαμε την δυνατότητα να το βλέπαμε σε συνεχόμενα καρέ και όχι αποσπασματικά μέσα από τις εικόνες που μας δίνουν οι κάμερες του LASCO C2.

Αλλά… τι μπορεί να είναι όλα αυτά; 

Μία αρμάδα, ένας στόλος, μία στρατιά; 

Τι υπάρχει μεγαλύτερο από αυτά; 

Ένας Γαλαξιακός Στόλος, ίσως…

Αρκετοί έχουν μιλήσει για έναν επερχόμενο γαλαξιακό στόλο. Ο περισσότερος κόσμος τους χλεύασε. Αλλά φαίνεται πως, τελικά, δεν ήταν ημίτρελοι. Κάτι ήξεραν όταν τα έλεγαν. Τώρα, φαίνεται να δικαιώνονται. 

Ο Γαλαξιακός Στόλος είναι εδώ.

Ενδεχομένως, μικρά αποσπάσματα έχουν προηγηθεί, εδώ στην Γη, καθώς έχουν βεβαιωθεί αρμάδες UFO στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ρωσία, ενώ έχουν αναφερθεί και γιγαντιαία ή μητρικά σκάφη πάνω από την Κίνα και την Ινδία.

Από που έρχονται;

Ποιός είναι ο σκοπός τους;

Ίσως, να μάθουμε πολύ σύντομα…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ίσως, γι’ αυτός σπεύδει η NASA να βεβαιώσει την ύπαρξη νερού και έστω μικροβιακής ζωής πρώτα στον Άρη, μετά στον Πλούτωνα και τώρα στην Ευρώπη του Δία. Μήπως, τελικά, δεν είναι τυχαίες όλες αυτές οι κινήσεις της και μας προετοιμάζουν σιγά-σιγά για κάτι;

Το video που ακολουθεί μας αποκαλύπτει πραγματικά μία απίστευτη θέαση: