Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας; Τι κρύβεται πέρα από τους ουρανούς, 250 μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης; Άκρως απόρρητα πειράματα ή δοκιμές, άγνωστων σε μας προγραμμάτων; Κάτι άλλο; Ποιοί και γιατί έχουν στρέψει τα φώτα τους στον ΔΔΣ; Γιατί η NASA κόβει την αναμετάδοσή τους;

Όπως αποδεικνύουν πολλά video που προέρχονται κατευθείαν από ζωντανές αναμεταδόσεις της NASA και έχουν καταγράψει διάφοροι “κυνηγοί” UFO, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, κατακλύζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση από διάφορα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Έχει γίνει “κέντρο διερχομένων ΑΤΙΑ”…

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, μόλις αυτά γίνουν αντιληπτά η NASA κόβει αμέσως την σύνδεση, βρίσκοντας και εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες κάθε φορά

Συμβαίνει περίπου ό,τι και στον Ήλιο που, τους τελευταίους μήνες καταγράφονται και εκεί παράξενα “σώματα”, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ως κάτι φυσικό, είτε λόγω του σχήματος τους, είτε λόγω της ταχύτητάς τους, είτε λόγω της πορείας τους και των ελιγμών τους, καθώς όλα αυτά υποδηλώνουν άμεσα ότι διοικούνται από νοήμονα όντα..

Η συχνότητα των “επισκέψεων” γύρω από τον ΔΔΣ (ISS), είναι τέτοια που, αποκλείεται οι 6 αστροναύτες οι οποίοι στεγάζονται μέσα του να μην έχουν πάρει είδηση τι γίνεται απ’ έξω εκεί τριγύρω τους.

Με το σκεπτικό αυτό έχει δημιουργηθεί μία καινούργια θεωρία συνωμοσίας από γνωστούς ερευνητές όπως τους Streetcap1, Waring, Jessie Carter. Εικάζεται, εμμέσως πλην σαφώς, ότι εκεί πάνω μπορεί να συμβαίνουν μυστικές επαφές μεταξύ των αστροναυτών και των επίγειων χειριστών, με τα εξωγήινα νοήμονα όντα που επανδρώνουν ή τηλεκατευθύνουν τα ιπτάμενα οχήματα που περιφέρονται γύρω από τον Σταθμό.

Από την άλλη, Δεν μπορεί να αποκλειστεί η υπόθεση ότι αυτά αυτά τα άγνωστα αντικείμενα καθόλου δεν αποτελούν εξωγήινα οχήματα, αλλά αποτελούν μέρος κάποιου άκρως απόρρητου προγράμματος της NASA η οποία ασχολείται κρυφά με αυτό, οπότε πιθανόν εκεί πάνω να γίνονται άγνωστα πειράματα ή δοκιμές κάποιου είδους.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, στην τροχιά του ΔΔΣ και πάντα πολύ κοντά σε αυτόν; Τα λαμπερά άγνωστα αντικείμενα είναι εκεί σε έναν σχεδόν καθημερινό “διαστημικό χορό” γύρω από τον ΔΔΣ.

Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία φήμη πως οι Ρώσοι διαθέτουν ένα εξελιγμένο είδος δορυφόρου-δολοφόνο που κινείται σα να κάνει αντάρτικο… Μήπως οι αμερικάνοι κάνουν και αυτοί σχετικά πειράματα με σκοπό να “χτυπήσουν” τον ρωσικό δορυφόρο; Ή μήπως όλοι μαζί δουλεύουν από κοινού σε κάτι άγνωστο προς εμάς ;

Όλα αυτά ακούγονται κάπως παράξενα. Όμως, όλα μαζί συνθέτουν μία παράξενη αλλά διόλου εντελώς απίθανη εικόνα:

Λες και κάποιοι να βρίσκονται σε διαπραγμάτευση. Το “τραπέζι” της διαπραγμάτευσης βρίσκεται στο διάστημα όπου οι διαπραγματευτικές πλευρές είναι οι αμερικάνοι, ενδεχομένως και οι Ρώσοι, με αγγελιοφόρους ξένων πολιτισμών….

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ακολουθούν δύο από τα πολλά video που έχουν καταγραφεί UFOs πολύ κοντά στον ΔΔΣ:

diadrastika.com