Νέα ευρήματα, ανατρέπουν την ιστορία, για ανθρώπους και δεινοσαύρους!

[23/11/2015 - 15:30]

Πολλοί ανεξάρτητοι ερευνητές έχουν εδώ και καιρό υποστηρίξει την άποψη ότι υπάρχουν στοιχεία για την συνύπαρξη του άνθρωπου με τους δεινόσαυρους.


Τα στοιχεία αυτά μέχρι πρότινος βασίζονταν σε δεκάδες απεικονίσεις που έχουν βρεθεί στην τέχνη αρχαίων λαών που δείχνουν ανθρώπους να βαδίζουν πλάι πλάι σε προϊστορικά ζώα και δεινόσαυρους, και αυτό πολύ πριν η σύγχρονη επιστήμη σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της μορφής αυτών των εξαφανισμένων ζώων.


Όμως μια πρόσφατη ανακάλυψη προσθέτει νέα βέλη στην φαρέτρα των ερευνητών που υποστηρίζουν την πιθανότητα αυτή της συνύπαρξης.

Οι ερευνητές Mark Armitage και KevinAnderson, δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας που πραγματοποίησαν, στην οποία ανέλυσαν μικροσκοπικά τους μαλακούς ιστούς που επιβίωσαν σε ένα απολιθωμένο κέρατο Τρικέρατου.


Οι Τρικέρατοι υπήρξαν τεράστιοι φυτοφάγοι δεινόσαυροι που η επίσημη επιστήμη τοποθετεί την ύπαρξη τους πριν από 68 εκ χρόνια, και άρα πολύ μακριά από την εμφάνιση των πρώτων ανθρώπων.


Όμως τα αποτελέσματα της μελέτης φαίνεται να ανατρέπουν αυτή την παραδοχή, εκπλήσσοντας τους ερευνητές και δημιουργούν θύελλα αντιδράσεων στους επιστημονικούς κύκλους.


Η χρονολόγηση των ερευνητών έδειξε ότι ο συγκεκριμένος δεινόσαυρος δεν περπατούσε στην Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια, αλλά πέθανε μόλις πριν από 33,500 χρόνια, γεγονός που τον κάνει σύγχρονο του ανθρώπου. 

diadrastika σχόλιο: Κάπως έτσι μπορεί να λύνεται το μυστήριο των λίθων Ica του Περού, και όχι μόνο, που απεικονίζουν δεινόσαυρους και ανθρώπους μαζί. Πώς ήξεραν οι πρωτόγονοι τους δεινόσαυρους αν δεν τους είχαν δει;

crashonline , aetos-apokalypsis.com

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ