Γράφει ο Σπύρος Μακρής  

Υπάρχουν ενδείξεις και ευρήματα που, μαζί με την θεωρία των αρχαίων αστροναυτών, στοιχειοθετούν ένα μυστηριώδες παρελθόν. Επισκέπτες από έναν άλλο κόσμο ήρθαν στην Γη. Κάποια στιγμή οι περισσότεροι έφυγαν. Κάποιοι έμειναν. Για όσους αποδήμησαν, ακολουθήθηκε από τις γήινες κοινωνίες, ένα τελετουργικό ταφής ανάλογα με τα ήθη και τα έθιμά τους. Ένα από αυτά ήταν η μουμιοποίηση…

Οι ερευνητές των UFO και της ύπαρξης εξωγήινων ισχυρίζονται πως μία μούμια που ήταν θαμμένη σε τάφο των Μάγιας στο Μεξικό, είναι ένα μουμιοποιημένο “ον” από κάποιον άλλο κόσμο και όχι ένα μουμιοποιημένο παιδί όπως υποστηρίζουν οι σκεπτικιστές.

Επιστήμονες και αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι η μούμια είναι ενός παιδιού δύο ετών περίπου. Η συγκεκριμένη μούμια όπως και πολλές άλλες που έχουν βρεθεί είτε στην κεντρική Αμερική, είτε στην Αίγυπτο ή αλλού, δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία συνηθισμένη μούμια όπως όλες οι άλλες που έχουν βρεθεί.


Ωστόσο, φαίνεται πως κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης UFO στη Σόφια, διάφοροι εμπειρογνώμονες UFO, προσπάθησαν να πείσουν ότι τα σχεδόν “ανύπαρκτα αυτιά” της μούμιας αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για μούμια ανθρώπου, αλλά κάποιου εξωγήινου.

Προς το παρόν, αυτή φαίνεται να είναι και η μοναδική ένδειξη που έχουν στην διάθεσή τους. Θα μπορούσε να αποτελέσει και στοιχείο των ισχυρισμών τους;

Ακόμα κι αν η μούμια για την οποία γίνεται λόγος δεν είναι εξωγήινη, ή ύπαρξη και παρουσία εξωγήινων σε κάποιο μακρινό παρελθόν φαίνεται να αποδεικνύεται από άλλα ευρήματα:

Όπως το κρανίο του λεγόμενου “Starchild”, φαίνεται πως έχει εξωγήινο DNA. Το ίδιο έχει φανεί, σύμφωνα με αναλύσεις και για κάποια από τα λεγόμενα “επιμήκη κρανία” που έχουν βρεθεί στο Παράκας. 

loading...