Γράφει ο Σπύρος Μακρής  

Μια απίστευτη δορυφορική εικόνα σε γήινη τροχιά κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Αν αυτό που βλέπουμε είναι ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος και αποκλείσουμε την περίπτωση να είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο, ή κάποιος ζωντανός οργανισμός που περιφέρεται έξω από την Γη, τύπου JellyFish δηλαδή με χαρακτηριστικά μέδουσας, τότε, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και την πιθανότητα παρόμοια ιπτάμενα αντικείμενα να έχουν κατέβει και στην Γη.

Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές θεάσεις με ανάλογα γιγάντια αντικείμενα να αιωρούνται πάνω διάφορες πόλεις. Οι μάρτυρες έκπληκτοι μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν αντικρίζουν τέτοιου είδους απίστευτα “οχήματα”.

Οι πιο πρόσφατες μαρτυρίες, μαζί και με φωτογραφίες, προέρχονται από την Ινδία και την Κίνα. Είναι τόσο ευκρινή που το μυαλό μας δεν μπορεί να τα χωρέσει και καθώς έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε με το συνηθισμένο, τότε υποθέτουμε αυτομάτως ότι πρόκειται για μοντάζ ή για ένα πολύ καλό photoshop. 

Άραγε, είναι πραγματικά όλα αυτά ή μήπως η NASA, πραγματικά, μας κρύβει ένα τρομακτικό μυστικό; Κι αν γιγαντιαία εξωγήινα διαστημόπλοια περιφέρονται μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, τότε, τι μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα γίνει από μία εισβολή χιλιάδων, πραγματικά, ιπτάμενων αντικειμένων στον Ήλιο που κατέγραψαν οι κάμερες τις NASA; Μα, φυσικά, όλα αυτά αποκρύπτονται…

 

Ας δούμε τι λέγεται σχετικά με την δορυφορική λήψη του τεράστιου αντικειμένου, μία εικόνα που προέρχεται από το 2013:

Μια απίστευτη δορυφορική εικόνα σε γήινη τροχιά κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Η φωτογραφία προέρχεται από το Πλανητάριο της Βραζιλίας και αποκαλύπτει ένα παράξενο αντικείμενο… Έναν τεράστιο δίσκο να αιωρείται πάνω από την επιφάνεια της γης.


Σύμφωνα με τους αρμόδιους επιστήμονες, ο δίσκος που φαίνεται να αιωρείται στη φωτογραφία έχει διάμετρο μεταξύ 3000-5000 χλμ. Παρ’ όλα αυτά, η φωτογραφία δεν έχει εμφανιστεί ευρέως στα ΜΜΕ.


diadrastika.com