Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ του ΠΥΘΑΓΟΡΑ (βιβλίο)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ του ΠΥΘΑΓΟΡΑ
(βιβλίο)

Οι γνώσεις των αρχαίων φιλοσόφων και διδασκάλων ήταν τόσο προηγμένες που με ευκολία θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι ξεπερνούσαν κατά πάρα πολύ τις σημερινές γνώσεις.

Ίσα-ίσα που αποδεικνύεται σταδιακά πως η σημερινή επιστήμη και τεχνολογία, 2000 χρόνια μετά από τότε -για να μην πούμε πριν πολλές πολλές χιλιετίες-, έρχονται μία-μία καταϊδρωμένες για να συμφωνήσουν και να επαληθεύσουν όσα ειπώθηκαν από αυτούς τους μεγάλους πανεπιστήμονες.

Όλη η ελληνική μυθολογία διηγείται μία αλήθεια η οποία έφτασε ως εμάς αποκρυπτογραφημένη, επειδή για πολλούς και διάφορους λόγους, ιστορικούς και θρησκευτικούς, κυρίως, χάσαμε την επαφή μας με το “πνεύμα” της εποχής εκείνης. Κατά συνέπεια χάσαμε και τα “κλειδιά” που θα μας άνοιγαν διάπλατα τις πύλες που οδηγούν σε αυτές τις διαστάσεις.

Όμως, οι προσπάθειες αποκρυπτογράφισης και αποσυμβολισμού των μύθων δεν έχουν σταματήσει. Ειδικότερα τις τελευταίες δεκαετίες ανθούν έρευνες που κύριο σκοπό έχουν να φέρουν στο φως όσα θα έπρεπε ήδη να ξέραμε.

Ανάμεσα σε αυτές τις προσπάθειες είναι και η διαπίστωση της κρυμμένης μουσικής στα κείμενα του Πλάτωνα, αλλά και ότι ο Πλάτωνας γνώριζε πάρα πολύ καλά την ύπαρξη των Τσάκρας (Chakras).

Είκοσι αιώνες τώρα, οι ερευνητές δεν έπαψαν να αναζητούν τον προσδιορισμό του “Μυστικού Κώδικα” του Πυθαγόρα.για να μπορέσουν να αποσυμβολίσουν την διδασκαλία του… Κι όμως ο Πυθαγόρας φαίνεται πως ήταν γνώστης πολλών επιστημών και μυστικών που ανακαλύπτονται ξανά σήμερα.

Μας αποκαλύπτει άγνωστες εργασίες απόλυτα τεκμηριωμένες.

Αστρονομία, Κοσμογονία, Ουράνια Μηχανική, Φυσική, Χαμένη Ενέργεια, Μαύρες Τρύπες, το περίφημο Σχέδιο της Αρμονίας των Σφαιρών (συμπάντων). Όλα τα μυστικά των ενεργειακών και μη, φαινομένων της Μεγάλης Πυραμίδας του Χέοπα στην Αίγυπτο.

Διαβάστε επίσης:
Ιπποκράτης Δάκογλου: Ο Άνθρωπος που «Έσπασε» τον Κώδικα του Πυθαγόρα

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

και το βιβλίο του:

diadrastika.com