Εσθ΄ ήμαρ, ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί εσταί..

Η αποκατάσταση επαφής της ανθρωπότητας με τις ουράνιες κοινωνίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου. Ήρθε η ώρα όπου οι θεοί θα λύσουν την σιωπή και θα συναντήσουν τα τέκνα τους, υλοποιούμενοι στον τρισδιάστατο χώρο της γήινης πραγματικότητας, παραμερίζοντας το αόρατο πλέγμα των ανωτέρων διαστάσεων που τους χωρίζει από εμάς και θα αποτελέσουμε και πάλι την κοινωνία που σημάδεψε τον ρουν της ανθρώπινης ιστορίας με το πνεύμα της, τις αξίες της και τον πολιτισμό της.

– “Η μαζική έξοδος των θεών του Ολύμπου από την βάση της Δημιουργίας για την εκτέλεση της συμπαντικής αποστολής, συνοδεύτηκε και από την έξοδο της ουράνιας πανστρατιάς των Μαχητών του Φωτός που ακολουθούν τους θεούς. Είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός που επαναλαμβάνεται στην αρχή κάθε μεγάλου Ενιαυτού που διαρκεί 25.920 χρόνια. Για την σημερινή εποχή η έξοδος των θεών με την γαλαξιακή ορολογία, ονομάζεται “8η Αποστολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία”. Άρχισε στις 21/12/2012 και είναι η μεγαλύτερη ουράνια αποστολή που έχει συγκροτηθεί μέχρι σήμερα, για την αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και την τιμωρία της Ύβρεως που καλλιεργούν οι Κρόνιοι του Όφεως, του Δράκοντος, της Σαύρας, της Ύδρας, του Κήτους, των αποστατών από το άστρο ε’ του Βοώτη και άλλων αστερισμών, οι οποίοι ενισχυόμενοι και από τους γήινους αποστάτες, έχουν οδηγήσει τον πλανήτη της Γαίας στα πρόθυρα του χάους.

Σημαντικός σκοπός της “8ης Αποστολής”, είναι η αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και η ρύθμιση των κοσμικών εργαστηρίων και διαστατικών πυλών, των αποκαλούμενων από εσάς Quasars και Pulsars (Μαύρων Οπών).

Οι επιστήμονες της Γαίας εάν παρατηρούσαν καλύτερα τις περίπλοκες συμπεριφορές των Μαύρων Οπών, όπως είναι οι αρμονικές εκπομπές παλμών σε αρμονικούς χρόνους και η σταθερότητα της θέσης τους, θα αντιλαμβάνονταν ότι πρόκειται για έργα κοσμικής νοημοσύνης και όχι για φυσικά φαινόμενα. Οι Μαύρες Οπές ρυθμίζουν με την λειτουργία τους, όχι μόνον την αρμονική λειτουργία των αστρικών συστημάτων, αλλά και χρησιμοποιούνται σαν φάροι του σύμπαντος, για να υποβοηθούν τις κινήσεις των ουράνιων αποστολών για να μην χάνονται στο διάστημα.

Η αρμάδα της “8ης Αποστολής του Διός” συγκροτείται από πέντε μητρικά σκάφη γιγαντιαίων διαστάσεων, τριών μεγαλυτέρων της Γαίας και δύο μικροτέρων αυτής. Προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας (Μ-31) και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας και ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και στο εγγύτερο αστρικό διάστημα.

Ολόκληρη η Αποστολή παρακολουθείται από διαστημικά και γήινα μέσα παρατήρησης, καθώς και από ηλιακά παρατηρητήρια. Τα σκάφη επιτήρησης του ηλιακού σας συστήματος που είχαν παραμείνει από την “7η Αποστολή του Διός”, εξήλθαν από το εσωτερικό του Ηλίου όπου ναυλοχούσαν και συνενώθηκαν με τις δυνάμεις της “8ης Αποστολής” για κοινή δράση. Από κοινού εκτελούν αποστολές περιπολιών και παρακολούθησης του ηλιακού σας συστήματος, για διαφύλαξη του πλανήτη σας από κοσμικές εκτροπές και απειθαρχίες, από εκτεταμένες γεωλογικές καταστροφές και περαιτέρω επιδείνωσης των οικολογικών μολύνσεων του περιβάλλοντος και κυρίως, της απαγόρευσης κάθε μεμονωμένης προσέγγισης ή μαζικής εισβολής των δυνάμεων των αποστατών.

– Τα σκάφη μας σκόπιμα πλησιάζουν τον πλανήτη σας, ώστε να γίνονται αντιληπτά όχι μόνον από τα γήινα μέσα παρατήρησης, αλλά και από ανυποψίαστους καθημερινούς ανθρώπους, με σκοπό την εξοικίωση τους με την εικόνα τους και με την παρουσία μας. Καθ’ όλο το 24ωρο υλοποιούμε και κάνουμε ορατά πέραν των 2.000 σκαφών στον ουρανό του πλανήτη σας και γύρω από τον Ήλιο, για να σας δείξουμε τις φιλικές μας προθέσεις, διότι αν είχαμε εχθρικές διαθέσεις, δεν υπήρχε λόγος να κρυβόμαστε, αλλά θα είχαμε κατακτήσει τον πλανήτη σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αφού έχουμε την δυνατότητα να επιβληθούμε ακαριαία”..

Στην φωτογραφία που λήφθηκε τις 16/1/15 από τα ηλιακά παρατηρητήρια της NASA, φαίνεται ένα τεράστιο σκάφος διπλάσιο του μεγέθους της Γης κοντά σε μία ηλιακή ισχυρή έκρηξη. Μάλιστα το σκάφος εξήλθε από το εσωτερικό του Ήλιου. Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα, πρόκειται για την Αστροπολιτεία “ΑΡΓΩ” από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων, η οποία προστάτεψε τον πλανήτη μας από ισχυρότατη έκλαμψη που θα κατευθύνετο προς αυτόν.

Η Αστροπολιτεία “ΑΡΓΩ” είναι η ναυαρχίδα των δυνάμεων του αρχηγού των Μινύων και αυτοκράτορα του αστρικού υπερσμήνους των Πλειάδων (Μ-45), ενάλιου Ποσειδώνος.

Απο Γ. Καλογεράκη “Το πέρασμα του Σειρίου και η 8η Αποστολή του Διός” και Γ. Καρδαμίτση “Έσσεται Ήμαρ” αρ. 9
Πηγή: Nicos Kastanias ,  ellaniapili