Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όταν η συνωμοσία συμβαδίζει με την πραγματικότητα, τότε δεν είναι συνωμοσία. Όταν η πραγματικότητα προχωρά χεράκι-χεράκι με όσα έντεχνα καλλιεργούνται στο μυαλό μας για να ζήσουμε μία προπαγανδισμένη ψευδαίσθηση, τότε δεν είναι πραγματικότητα. Είναι το στρωμένο χαλί της Νέας Παγκόσμια Τάξης ή αλλιώς Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μας έχουν πείσει, ή προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν μπορούμε να τους νικήσουμε, ενώ ήδη τα σχέδιά τους -για μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, μία Παγκόσμια Θρησκεία, έναν Παγκόσμιο Μονάρχη- πάνε από αναβολή σε αναβολή. Αυτή η Ατζέντα ήταν να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2000. Απέτυχε και αναβλήθηκε για το 2012. Απέτυχε και αναβλήθηκε για το 2015. Απέτυχε και αναβλήθηκε για το 2016.

Κάθε αναβολή σημαίνει και μία αποτυχία τους. Όμως, όσο αποτυγχάνουν τόσο σκληραίνουν την στάση τους απέναντι στην ανθρωπότητα.

Mεγάλη πλειοψηφία του κόσμου έχει ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω μας. Τα σχέδιά τους μπορεί να είναι κρυφά, αλλά είναι κρυμμένα σε κοινή θέα. Άνθρωποι που μπορούν να “βλέπουν” και να “διαβάζουν” τα ύπουλα σχέδια της ΝΤΠ, τα διαδίδουν και αφυπνίζουν καθημερινά.

Η πίεση που ασκείται σε κάθε τομέα στην ζωή μας φέρνει από μόνη της μία αντίδραση η οποία, ακόμα κι αν δεν οργανωθεί, μπορεί να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα.

Γι’ αυτό, τα ερπετοειδή βιάζονται. Βιάζονται να προλάβουν την τελική αφύπνιση και την έκρηξη.

Γι’ αυτό κάνουν λάθη. Πολλά λάθη.

Όμως,

Είμαστε Έλληνες . –

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είμαστε Όντα του Φωτός ενώ οι Κρύες Σκοτεινές Ψυχές των Ερπετοειδών ζουν και επιβιώνουν από το δικό μας Φως, αφού το μετατρέψουν σε καταχνιά. Μεταλαμπαδεύουν συνεχώς ένα Ανίερο Έρεβος.

Φαίνεται πως η Τελική Μάχη πλησιάζει.

Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Μπορούμε. Όλοι μαζί-παρέα.

diadrastika.com