Καθαρίστε τα Νεφρά σας με Λιγότερο από 1 €

[20/01/2016 - 06:33]

Καθαρίστε τα Νεφρά σας με Λιγότερο από 1 €

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα πιο σημαντικά όργανα που καθαρίζουν το σώμα μας είναι τα νεφρά. Χάρη σε αυτά, εξαλείφονται οι τοξίνες και το υπερβολικό αλάτι από το σώμα. Είναι σημαντικό ότι θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά προκειμένου να λειτουργούν καλύτερα.

Με την πάροδο του χρόνου, τα άλατα και οι τοξίνες συσσωρεύονται στα νεφρά σχηματίζοντας άμμο και πέτρες. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προλάβουμε, να τα αποτρέψουμε προκειμένου να αποφευχθεί η βλάβη των νεφρών.

Δείτε την συνταγή:

Πως θα το φτιάξετε

  • Πάρτε μια χούφτα φύλλα μαϊντανού τα οποία έχετε ήδη πλύνει .
  • Τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια, τα βάζετε σε ένα μπολ (ή κατευθείαν σε μία κατσαρόλα) και ρίχνουμε νερό πάνω τους τόσο ώστε να καλυφθούν.
  • Βάζετε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και μόλις βράσει το νερό, αφήστε το να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
  • Στη συνέχεια το απομακρύνεται από το μάτι και αφήνετε να κρυώσει, πάντα σκεπασμένο με το καπάκι.
  • Στραγγίζετε και όταν κρυώσει, αποθηκεύετε σε ένα δοχείο και το βάζετε στο ψυγείο.

Κατανάλωση:

Θα πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι από αυτό το κρύο ρόφημα μια φορά την ημέρα.

Παρατηρήσεις:

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ τα ΝΕΦΡΑ σας με ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 1 €

Σύντομα θα παρατηρήσετε ότι τα ούρα σας αλλάζουν, καθώς το σώμα αρχίζει να απορρίπτει όλες τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στα νεφρά.

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν υποψιάζεστε ότι έχετε πέτρες στα νεφρά. Καθώς το τσάι από μαϊντανό θα τους «σπρώξει», οπότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Εκτός από το συγκεκριμένο ρόφημα, θα πρέπει να θυμάστε να πίνετε αρκετά υγρά μέσα στην ημέρα, προκειμένου να βοηθήσετε τα νεφρά να λειτουργούν σωστά.

Εκτός από το τσάι μαϊντανού, εξίσου καλό καθαρισμό των νεφρών προσφέρουν τα μήλα, τα λεμόνια και τα καρπούζια. Επίσης, πιστεύεται ότι το ελαιόλαδο βοηθά στην αποβολή των λίθων των νεφρών.

Συνιστάται να πίνετε αυτό το τσάι δύο φορές το μήνα ως μέρος μίας τακτικής αποτοξίνωσης του οργανισμού. Επιπλέον, είναι επίσης εξαιρετικό στην ανακούφιση από διάφορους πόνους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και είναι απολύτως ασφαλές, θα πρέπει να αποφεύγετε να πίνετε αυτό το ρόφημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή απορίες, συμβουλευτείτε τον ειδικό γιατρό.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ