Πως μας Κυβερνούν με Συχνότητες 523 ΗΖ

Πως μας Κυβερνούν με Συχνότητες 523 ΗΖ

O άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλεί τα ανάλογα συναισθήματα. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.

Δηλ οι συχνότητες επηρεάζουν τον ψυχικό μας κόσμο. Αυτός ο ψυχικός κόσμος, επηρεάζεται από δύο είδη συχνοτήτων.

H μια συχνότητα επηρεάζει το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα, σε ότι έχει σχέση με την υλική υπόσταση, και το άλλο το ασυνείδητο μας, το οποίο δέχεται υπερβατικές συχνότητες.

Αυτό που έχει σχεση με την υλη με την φυση που μας περιβάλλει την αντιλαμβανόμαστε γιατί και η υλη και η φυση εκπέμπει συχνότητα η οποία επηρεάζει συναισθηματικά τον άνθρωπο .

Ένα ωραίο τοπιο μας ηρεμεί , ενώ αλλά μας φέρνουν πόνο λυπη φόβο όπως π.χ. μια καταιγίδα .

Οι συχνότητες δηλαδη επιδρούν στον εγκέφαλο και αυτός με την σειρά του επιδρα στον συναισθηματικο μας κόσμο.

Εεε βρήκαν αυτοί που μας κυβερνούν ότι η έκθεση του ανθρώπινου εγκέφαλου, σε κύματα με συχνότητες 523 ΗΖ προξενούν αίσθημα φόβου και πανικού>>.

Ο Ρώσος επιστήμονας Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το DΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος με τον εξωτερικό κόσμο.

Προσπαθουν και το κατάφεραν αυτοί που μας κυβερνούν να κόψουν κάθε επικοινωνία με τον υπερβατικό χώρο (παραδείσια κατάσταση), και να δεχόμαστε μόνον τις συχνότητες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων.
Η αποθηκευτική δυνατότητα του DΝΑ υπολογίζεται σε 3 GIGABIT.

Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές, ιδίως τα κινητά, γι αυτό εξ άλλου τα πουλούν φτηνά ) προκαλούν βλάβες, σπάζουν τα γονίδια μας κλπ.

Με αυτό το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που μας κάνουν, μας ελέγχει η Ελίτ που μας κυβερνά . Απλά πράγματα .

Panagiotis Darivas
αναδημοσίευση:
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ