Αυτή η Μάσκα Προσώπου Αφαιρεί Μαγικά Λεκέδες, Σημάδια Ακμής, Ρυτίδες από την Δεύτερη Χρήση της!

Αυτή η Μάσκα Προσώπου Αφαιρεί Μαγικά Λεκέδες, Σημάδια Ακμής, Ρυτίδες από την Δεύτερη Χρήση της!

Ένα υγιές και όμορφο πρόσωπο σας κάνει να δείχνετε νέοι και ελκυστικοί. Ίσως οι λεκέδες, τα σημάδια ακμής και οι ρυτίδες να αποτελούν εμπόδια στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Αν ναι, τότε εδώ είναι μια φυσική θεραπεία που θα σας δώσει ένα πεντακάθαρο δέρμα μετά τη χρήση για δεύτερη φορά.

Αυτή η θεραπεία συνιστάται ιδιαίτερα, λόγω της αποτελεσματικότητάς της, για εκκαθάριση σημείων ακμής, αφαίρεσης λεκέδων και εξάλειψης των ρυτίδων. Η θεραπεία περιλαμβάνει επίσης μέλι, το οποίο είναι γνωστό ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.

Προετοιμασία μάσκας προσώπου:

Συστατικά

  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό φρέσκου λεμονιού
  • Κανέλα ½ κουταλάκι
  • ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

Μέθοδος

Τοποθετούμε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα.

Αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, μπορείτε να αραιώσετε ή να αφαιρέσετε το λεμόνι από τα συστατικά. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιείστε περισσότερο το μέλι για να κάνετε το μείγμα παχύ.

Το μέλι έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία, όπως την διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα, αν πάσχετε από ευρυαγγείες, η ροδόχρους ακμή ή οποιεσδήποτε άλλες αγγειακές ασθένειες του δέρματος. Το λευκό ή πράσινο άργιλο είναι ένα καλό υποκατάστατο του μελιού για αυτές τις συνθήκες. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ίδια αναλογία όπως και τα άλλα συστατικά της μάσκας. Για να πάρετε μια λεπτότερη υφή προσθέστε λίγο νερό και ανακατέψτε καλά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εφαρμογή

Αυτή η μάσκα προορίζεται για χρήση μόνο προσώπου. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, αποφύγετε τις περιοχές των ματιών και του στόματος. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 30 λεπτά ή 10 λεπτά, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Ξεπλύνετε τη μάσκα με χλιαρό νερό και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα για απολέπιση του δέρματος που μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία σας.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

healthylifestylebase.com μέσω
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

loading...