Τα δύο παράξενα κρανία που εντόπισαν οι Ναζί. Είναι των Ανουνάκι, σύμφωνα με ισχυρισμούς

[05/01/2016 - 08:05]

Τα δύο παράξενα κρανία που εντόπισαν οι Ναζί. Είναι των Ανουνάκι, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δύο ειδών περίεργα ευρήματα στα βουνά Adygea της Ρωσίας έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο σε επιστημονικές ομάδες και ερευνητές.

Ένα μυστηριώδες περίεργο βαλιτσάκι που παραπέμπει στους Ναζί και ένα ζευγάρι περίεργα κρανία που δίνουν μία άλλη διάσταση της πραγματικότητας καθώς φαίνεται πως ίσως αποτελούν… κρανία εξωγήινων θεών….

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί σε αυτά τα περίεργα ευρήματα που φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους με ένα παράδοξο όσο και μυστηριακό τρόπο.

Το καπάκι της μικρής βαλίτσας είχε το επίσημο έμβλημα της Ahnenerbe, αποτελούμενο από ρούνους.

Επίσης βρέθηκε ένα δαχτυλίδι κοντά στον χαρτοφύλακα που είναι πιθανότατα παρουσιάζει έναν στρατιώτη.

Οι ερευνητές έχουν βρει ακόμα έναν γερμανικό χάρτη της περιοχής της Adygeya, που σχεδιάστηκε το 1941, και έμειναν κατάπληκτοι από την ακρίβεια και την πληρότητά του.

Αυτά τα αντικείμενα που βρέθηκαν έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των ειδικών.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ οι ΝΑΖΙ... ΚΡΑΝΙΑ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (video)

Σύμφωνα με δημοσιογράφους της εφημερίδας “Komsomolskaya Pravda” και “Rossiyskaya Gazeta” στο βαλιτσάκι υπήρχε γραμμένο το λογότυπο: “Ahnenerbe” (Ανενέρμπε), ίσως την πιο μυστική κοινωνία των SS, αφιερωμένη στη μελέτη του αποκρυφισμού και των υπερφυσικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πολύ πιθανό ότι αυτά τα μέλη των SS ενδιαφέρθηκαν για τα μυστήρια των αρχαίων dolmens και τα υψηλά επίπεδα φυσικής ραδιενέργειας στην περιοχή του φαραγγιού Kishinski. Είναι, επίσης, πιθανόν ότι επιδίωκαν να βρουν το χρυσό Kuban Rada, που χάθηκε κάπου στην περιοχή, κατά τη διάρκεια του ρωσικού εμφύλιου πολέμου (1917 – 1923).

Οι ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Οι ιστορικοί γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες για τη λειτουργία της Wehrmacht Edelweiss, η οποία φύτεψε Ναζί στην κορυφή του Elbrus, του ψηλότερου βουνού της Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στη Δημοκρατία της Kabardino-Balkaria στον Ρωσικό Καύκασο. Αλλά, ποιος ήταν πραγματικά ο σκοπός μίας μυστικής οργάνωσης στα βουνά της Adygea;

Ο ιδιοκτήτης του εθνογραφικού συγκροτήματος Belovodie που βρίσκεται στο χωριό της Kamennomostsky, κύριος Vladimir Melikov, λέει ότι τα πράγματα στον απόκρυφο χαρτοφύλακα των SS, διατηρούνταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση: ακόμα και τα σπίρτα ήταν σε θέση να ανάβουν ακόμα και στις μέρες μας.

Η μυστική οργάνωση Ahnenerbe.

Το πλήρες όνομα είναι «Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Γερμανική Προγονική Κληρονομιά». Η οργάνωση υπήρχε στην Γερμανία μεταξύ 1939 και 1945 και δημιουργήθηκε για να μελετήσει τις παραδόσεις, την ιστορία και την κληρονομιά της “Άριας φυλής”.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ οι ΝΑΖΙ... ΚΡΑΝΙΑ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (video)

Η Ahnenerbe ερευνούσε και μελετούσε ό,τι ήταν μυστηριώδες και άγνωστο στον κόσμο. Έκανε αποστολές στο Θιβέτ, την Ανταρκτική και τον Καύκασο, και επεδίωκαν επαφές με UFO προκειμένου να αποκτήσουν το μυστικό της απόλυτης εξουσίας. Η Γερμανία του Χίτλερ ασχολούνταν ενεργά με την ανάπτυξη νέων τύπων όπλων που θα ήταν ικανές να αλλάξουν την πορεία του πολέμου. Στην μυστική οργάνωση εργάστηκαν τουλάχιστον 350 ειδικοί εμπειρογνώμονες με λαμπρή εκπαίδευση και μεγάλη επιστημονική σταδιοδρομία.

Μερικά χρόνια πριν ξεκινήσει ο πόλεμος, ειδικοί της γερμανικής οργάνωσης στρατιωτικών κατασκευών και ειδικοί σε ορεινούς δρόμους πρόσφεραν βοήθεια προς την ΕΣΣΔ για την κατασκευή του δρόμου μεταξύ Ritsa και Pitsunda. Επίσημα το έκαναν για λόγους διεθνούς συνεργασίας -αλλά αυτή δεν ήταν ολόκληρη η αλήθεια.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, οι Γερμανοί ειδικοί βρήκαν τραγικό θάνατο, καθώς το αυτοκίνητό τους βούτηξε στο κενό σε μια καμπύλη του δρόμου. Μέχρι σήμερα, οι τουρίστες συρρέουν στη λίμνη Ritsa μέσω των τούνελ που χτίστηκαν από τους Γερμανούς.

Στην πορεία του χρόνου, όμως, διαπιστώθηκε πως οι πραγματικοί λόγοι κατασκευής του στρατηγικού δρόμου ήταν εντελώς διαφορετικοί: Αποδείχθηκε ότι οι ειδικοί υδρολόγοι της Ahnenerbe είχαν εντοπίσει μία σπηλιά κάτω από τη λίμνη Ritsa που η σύνθεση του νερού εκεί -που προερχόταν από μια πηγή- ήταν ιδανική για την κατασκευή ανθρώπινου αίματος-πλάσμα!

Από τότε, «Το ζωντανό νερό» από την Αμπχαζία άρχισε να μεταφέρεται σε ασημένια δοχεία, στην ακτή, από εκεί σε ένα υποβρύχιο στο βυθό της Constance και, τέλος, με αεροπλάνο στη Γερμανία», εξηγεί ο Bormotov, καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Maikop. Μάλιστα, υπήρχαν σχέδια κατασκευής σηράγγων για απευθείας σύνδεση της λίμνης με υποβρύχιο, αλλά διεκόπησαν από τον πόλεμο.

Σιγά-σιγά στα βουνά Adygeya και ειδικότερα στην περιοχή Maikop, εγκαταστάθηκαν το 49ο Σώμα Ορεινού Στρατού της Βέρμαχτ, το ​​οποίος έκανε ανάβαση στο Όρος Elbrus. Η κοιλάδα του ποταμού Belaya κοντά στο χωριό των Κοζάκων Dajóvskaya, άρχισε να “κυκλώνεται” από SS της Westland. Το φθινόπωρο του 1942, φτάνει στην Maikop ομάδα αναγνώρισης, με δικινητήριο αεροσκάφος αναγνώρισης FW-189 εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα όργανα της “νοημοσύνης και του χρόνου”. Ουσιαστικά επρόκειτο για ιπτάμενο εργαστήριο που ήρθε να εγκατασταθεί.

«Αυτά ήταν περισσότερο από αρκετά για να προστατεύσουν τις μυστικές έρευνες που διενεργούνταν πιθανότατα από την Ahnenerbe, στα βουνά της Adygea», λέει ο Bormotov.

«Η Maikop ήταν η πόλη όπου η Βέρμαχτ είχε την έδρα της. Από εκεί έφευγαν οι εντολές για το σύνολο των γερμανικών στρατιωτικών εκστρατειών στην περιοχή του Καυκάσου. Το φθινόπωρο του 1942, στα βουνά της Adygea δεν υπήρχε αμυντική γραμμή. Απομονωμένες ομάδες Γερμανών στρατιωτών διεισδύουν βαθιά μέσα στα βουνά. Δεν είναι σαφές γιατί. Ήταν στρατεύματα που είχαν αναπτυχθεί στο όρος Pshekish τον Αύγουστο του 1944. Τι να ήταν αυτό που οι Ναζί δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν στο όρος Pshekish; Μπορεί να σχετίζεται με τις έρευνες των ειδικών της Ahnenerbe;» αναρωτιέται ο εμπειρογνώμονας.

Και συνεχίζει: «Μπορούμε με ευκολία να υποθέσουμε ότι οι Ναζί ενδιαφέρονταν για τα dolmens, ή και να εξετάσουν “τις κατασκευές της προϊστορικής Ατλαντίδας”, ή πως ακόμα έψαχναν την “πύλη προς παράλληλους κόσμους.” Ακόμη και σήμερα συνεχίζουμε να μιλάμε για ασυνήθιστα γεγονότα στην περιοχή. Στο τοπικό τύπο πρόσφατα αναφέρθηκε πως στο φαράγγι Georgia Borjomi ξέθαψαν σκελετούς τριών μέτρων που ανήκουν σε μία άγνωστη ανθρώπινη φυλή…»

ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Περίπου πριν από δύο χρόνια, μια ομάδα σπηλαιολόγων οδήγησαν τον εθνογράφο Vladimir Melikov να βρουν δύο παράξενα κρανία με κέρατα τα οποία ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν σε μια σπηλιά στο βουνό Bolshoi Tjach. Αρχικά φάνηκαν σαν απολιθωμένα ζώα. Αλλά όταν άρχισαν να τα εξετάζουν λεπτομερώς οι διαπιστώσεις στις οποίες προέβησαν, τους έκαναν να ανατριχιάσουν.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ οι ΝΑΖΙ... ΚΡΑΝΙΑ των ΑΝΟΥΝΑΚΙ; (video)

«Παρατηρήστε την στρογγυλή τρύπα όσο ένα παχύ δάχτυλο στο κάτω μέρος της κεφαλής», δήλωσε ο Melikov, δείχνοντας ένα από τα κρανία. «Είναι η βάση της σπονδυλικής στήλης. Η θέση της υποδεικνύει σαφώς ότι (τα όντα αυτά) μετακινούνταν όρθια, στα δύο πόδια. Ένα άλλο παράξενο πράγμα είναι η απουσία κρανιακού θόλου και των γνάθων. Ένα στόμα, αρκετές τρύπες διανέμονται σε έναν κύκλο. Οι υποδοχές των ματιών είναι ασυνήθιστα μεγάλες, ενώ δύο ξεχωριστές προεξοχές διαμόρφωσαν κέρατα. Ωστόσο, τα οστά του προσώπου είναι επίπεδα, όπως και στα ανθρωποειδή».

Φαίνονται πραγματικά συγκλονιστικά ευρήματα, που δεν μπορούν ούτε να συγκριθούν με το κρανίο μίας συνηθισμένης αρκούδας. Είναι πολύ δελεαστικό να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε στην διάθεσή μας τα απομεινάρια ενός… εξωγήινου.

Φωτογραφίες από τα ευρήματα εστάλησαν στην πρωτεύουσα, σε παλαιοντολόγους, αλλά δεν αντέδρασαν με ενθουσιασμό. Απλά αναγνώρισαν ότι δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο και, προσεκτικά άφησαν να εννοηθεί, ότι ίσως επρόκειτο για κρανία προβάτων που με τον καιρό παραμορφώθηκαν από την ροή του νερού και της άμμου. Όμως, αυτή η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και πιθανότητα ρίχνει στάχτη στα μάτια, αφού μάλλον είναι αδύνατο τα δύο κρανία να υπέστησαν την ίδια ακριβώς παραμόρφωση…

Άραγε τα δύο κρανία ανήκουν σε άγνωστο μέχρι στιγμής ανθρωποειδές πλάσμα του πλανήτη, όπως πρόσφατα ανακαλύφθηκε στην Κίνα, ή αποτελούν τα λείψανα κάποιου εξωγήινου;

Προκειμένου να βρεθεί ο ενδιάμεσος κρίκος που τα συνδέει όλα αυτά -δηλαδή τον αποκρυφισμό, τους αρχαίους θρύλους και τους εξωγήινους- η προσοχή πολλών στρέφεται στην μυθολογία των Σουμερίων, καθώς κάποιες θεότητες αναφέρονται ως κερασφόρες οι οποίες “ήρθαν από τον ουρανό”… Οι θεότητες αυτές μπορεί να ήταν ήταν οι Ανουνάκι οι οποίοι ήρθαν από τα άστρα και τον πλανήτη τους, τον Νιμπίρου και δημιούργησαν τον άνθρωπο, σύμφωνα και με τις 14 Πινακίδες του Ένκι, όπως τις μετάφρασε ο Ζαχαρίας Σίτσιν.

Σύμφωνα με τον Σίτσιν ο υποθετικός πλανήτης Νιμπίρου έχει μία εκκεντρική τροχιά στο Ηλιακό μας Σύστημα και εμφανίζεται στο οπτικό μας πεδίο κάθε περίπου 3600 χρόνια. Αρκετοί σύγχρονοι ερευνητές ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι οι αλλαγές στον πλανήτη μας με ακραία καιρικά φαινόμενα, ξυπνήματα ηφαιστείων, τσουνάμι, σεισμοί, πλημμύρες και άλλες καταστροφές οφείλονται στην έλευση του Νιμπίρου…

Φυσικά, «Μπορούμε να οικοδομήσουμε όλα τα είδη των εκδοχών και εικασιών, αλλά τα λείψανα που βρέθηκαν στα βουνά της Adygea θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε…», είπε ως αποχαιρετισμό ο ακαδημαϊκός Ivan Bormotov.

Άραγε, οι υποθέσεις που μπορούμε να κάνουμε είναι πολλές…

Ίσως, με τον καιρό, να έχουμε κάποια νεότερα στοιχεία.

Δείτε και τα σχετικά βιντεάκια:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

A strange MYSTERIOUS BRIEFCASE and TWO SKULLS has been found in the RUSSIAN MOUNTAINS (Ahnenerbe SS)

Ancient civilizations and extraterrestrial civilizations

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ