Έξαρση ενέργειας που ακτινοβολείται από πυραμίδες σε όλο τον κόσμο

Έξαρση ενέργειας που ακτινοβολείται από πυραμίδες σε όλο τον κόσμο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πυραμίδες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν σταδιακά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ακτινοβολούν τεράστιες δέσμες φωτός ή στήλες ενέργειας, κυρίως, από τις κορυφές τους. Παράλληλα, ένα μυστηριώδες νέφος εισχωρεί στο ηλιακό μας σύστημα. Μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση;…

Η NASA και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος φαίνεται να έχουν ήδη προειδοποιήσει τον κόσμο και συνεχίζουν να το κάνουν σχετικά με διάφορες καταστροφές που πλησιάζουν και μπορεί να εξελιχθούν κατά τη διάρκεια των ετών, κυρίως, λόγω της αποκαλούμενης “Κλιματικής Αλλαγής”.

Μάλιστα, για την χρονιά που μας πέρασε έχουμε βιώσει ή δει σε δελτία ειδήσεων για διαφόρων ειδών τεράστιων φυσικών καταστροφών που έπληξαν διάφορα σημεία και περιοχές του πλανήτη μας.

Παράλληλα, υποστηρίζεται από διάφορους κύκλους – τους οποίους οι σκεπτικιστές διαψεύδουν – ότι υπάρχει ένα παράξενο σύννεφο φωτονίων που «αναδύεται» από το ηλιακό σύστημα.

Όμως, το «νέφος» έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του, κάτι που αποδεικνύεται με μετρήσιμους τρόπους, αφού όσο πλησιάζει ή εξαπλώνεται επηρεάζει τον Ήλιο και τους πλανήτες του συστήματός μας.

Περιέργως, και καθώς το μυστηριώδες νέφος εισβάλλει στο χώρο μας, μερικές από τις πιο διάσημες πυραμίδες του κόσμου δημιουργούν έντονη ενέργεια.

Αρκετά απίστευτα περιστατικά με στήλες ενέργειας ή δέσμες φωτός που «βγαίνουν» από τις κορυφές των πυραμίδων προς τον ουρανό, προς το διάστημα, προς την περιοχή του αλλοδαπού φωτονικού νέφους, είναι πάρα πολύ καλά τεκμηριωμένες σε φωτογραφικό υλικό που υποστηρίζεται ότι είναι αυθεντικό.

Η πυραμίδα Κουκουλκάν των Μάγιας είναι μία από τις τελευταίες που εξέπεμψαν ή μετέδωσαν(;) μία απίστευτη στήλη ενέργειας στο διάστημα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πρόσφατα, η κινεζική κυβέρνηση άρχισε να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πυραμίδα Ξιανγιάνγκ για παρόμοια σημάδια δραστηριότητας. Μια ομάδα επιστημόνων λέγεται πως ερεύνησε την πυραμίδα και πιστεύει ότι μπορεί να έχει όντος εξωγήινη προέλευση.

Πολύ χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό με την Πυραμίδα της Σελήνης των Αζτέκων, στην Teotihuacan του Μεξικό, με «εκρήξεις» ενεργειακής δίνης από την κορυφή της!

Άραγε, αυτή η έξαρση ενέργειας που ακτινοβολείται από τις πυραμίδες, κατά καιρούς, σε όλο τον κόσμο, να σχετίζονται με το φωτονικό νέφος που, πιθανότατα, ταυτίζεται με την Ζώνη Φωτονίων; Μπορεί να σημαίνει κάτι για μία παγκόσμια αλλαγή συνείδησης μέσα στην εποχή του Υδροχόου που εδώ και καιρό διανύουμε και ενδεχομένως σχετίζεται με την επιστροφή των Ολύμπιων Θεών;

Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά; Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;

Mysterious rays of light began radiating from the pyramids around the world

diadrastika.com