ΠΟΔΑΡΙΚΟ με ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΗΣ σε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία παράξενη και μυστηριώδης θέαση έλαβe χώρα στον νυχτερινό ουρανό της Canberra, στην Αυστραλία. Μία τεράστια μπάλα φωτός εμφανίστηκε ξαφνικά. Έλαμψε τόσο που έκανε τη νύχτα μέρα και μετά χάθηκε αφήνοντας πίσω της ένα φωτεινό δακτύλιο που έσβησε και χάθηκε με την σειρά του…

Ήταν ένα βράδυ της 3ης Ιανουαρίου. Μία νύχτα με καταιγίδα. Αστραπές και βροντές αγκάλιαζαν τα σπίτια και τους κατοίκους της νύχτας. Ένας από αυτούς είχε στήσει την κάμερα και βιντεοσκοπούσε τα φαινόμενα της φύσης. Ξαφνικά, κάτι έλαμψε και -πιθανότατα σε συνδυασμό με μία αστραπή- έγινε η νύχτα μέρα ! ! !

Τι ήταν αυτή η φωτεινή σφαίρα, που κατά τη διάρκεια της καταιγίδας εμφανίστηκε ξαφνικά στον νυχτερινό ουρανό και φάνηκε σαν να υπέστη έκρηξη δίνοντας ένα εντυπωσιακά λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα;

Ήταν άραγε ένα φυσικό φαινόμενο; Κάποιοι υπέθεσαν ότι μπορεί να ήταν ένας σφαιρικός κεραυνός – κάτι που θα μπορούσε να ταιριάζει στο σκηνικό. Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο, μιας και πραγματικά είχε κάποια από τα χαρακτηριστικά του φαινομένου, όπως την εξαιρετικά ισχυρή ενεργειακή μάζα πλάσματος και το ευμετάβλητο μέγεθος. Ωστόσο το φαινόμενο δεν είχε κάποια πορεία ή κίνηση.

Κάποιοι άλλοι μίλησαν για κατάλοιπα που άφησε πίσω του ένα απίστευτης ταχύτητας ιπτάμενο αντικείμενο.
Φυσικά, δεν λείπει και η κλασική απάντηση ότι πρόκειται για μία αστροπύλη, μία stargate στον νυχτερινό ουρανό η οποία άνοιξε και έκλεισε για μερικά δευτερόλεπτα, προκειμένου να οδηγήσει κάτι από ή προς μία άλλη διάσταση.

Σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό να θυμίσουμε πως η NASA έχει ανακοινώσει την ύπαρξη τέτοιων διαύλων γύρω από την Γη.

Σίγουρα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε Αστροπύλες στον πλανήτη μας, ή φαινόμενα που μοιάζουν με αυτές. Πολύ χαρακτηριστική περίπτωση είναι μία περίοδος όπου μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα ημερών εμφανίστηκαν τέσσερις αστροπύλες.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι είναι αυτό το μυστηριώδες φως; Φυσικό φαινόμενο; Σφαιρικός κεραυνός; Μια πύλη από ή προς μια άλλη διάσταση, μία αστροπύλη; Κάτι άλλο;

diadrastika.com

loading...