Ρίχνει ΞΥΔΙ και ΑΛΚΟΟΛ στο ΑΥΤΙ. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !

Ρίχνει ΞΥΔΙ και ΑΛΚΟΟΛ στο ΑΥΤΙ. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η παραγωγή του κεριού στο αυτί είναι μια εντελώς φυσική διαδικασία, δεδομένου ότι έχει το ρόλο να κρατήσει το εσωτερικό του αυτιού καθαρό από την είσοδο βακτηρίων, βρωμιάς και σκόνης.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το κερί είναι βρωμιά και περιττό λίπος, γι’ αυτό το λόγο φροντίζουν να το αφαιρούν τακτικότατα. Αλλά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά…

Ωστόσο, η διαδικασία καθαρισμού του κεριού από το αυτί, προσφέρει αντίστροφα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεδομένου ότι οι μπατονέτες -οι οποίες χρησιμοποιούνται ως επι το πλείστον- το μόνο που καταφέρνουν είναι να πιέζουν τα βακτήρια βαθύτερα στο εσωτερικό του αυτιού…

Από την άλλη πλευρά, αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το περίσσιο κερί, στην πραγματικότητα, αφαιρείται από μόνο του, από την ίδια του την φύση και τον οργανισμό μας, δηλαδή από το ίδιο μας το αυτί.

Κατά καιρούς όμως, για κάποιους λόγους, αυτή η αφαίρεση δεν συμβαίνει. Τότε, το παραπανίσιο κερί οδηγεί σε δυσάρεστα συμπτώματα, όπως πόνο στο αυτί, διάφορα προβλήματα στην περιοχή, ακόμα και πονοκεφάλους ή διαταραχές της ακοής και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει ζάλη.

Αλκοολ στο αυτι

Ευτυχώς, ένας γιατρός έφερε μια φυσική λύση. Ο Δρ David Hill υποστηρίζει ότι μια μικρή ποσότητα αλκοολ στο αυτι μαζί με ξίδι θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε το μείγμα στο αυτί σας και να κρατήσετε το κεφάλι σε ύπτια θέση για 60 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, σηκώστε το κεφάλι και αφήστε το να στραγγίσει.

Αναμφίβολα, αυτή η θεραπεία θα κάνει θαύματα για σένα! Θα καθαρίσει με επιτυχία τα αυτιά σας και θα αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμβουλευτείτε ένα ειδικό προτού βάλετε οτιδήποτε στο αυτί σας, ακόμα και για την απλή χρήση της μπατονέτας.


Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

loading...