ANONYMOUS: η NASA ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ σε ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (video)

[02/02/2016 - 11:45]

ANONYMOUS: η NASA ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ σε ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται πως η NASA κρύβει πολύ περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε. Δεν ασχολείται μόνο με το διάστημα. Δεν αποσιωπά μόνο κτίρια και πυραμίδες στον Άρη και την Σελήνη, ή εξωγήινα οχήματα που περιτριγυρίζουν τον πλανήτη μας. Εμπλέκεται και σε επιχειρήσεις που ζημιώνουν τον ίδιο τον άνθρωπο… Εμάς…

Οι Anonymous διέρρευσαν πληροφορίες που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τα server της NASA, τα οποία εμφανίζουν ενδείξεις ενός εκτεταμένου προγράμματος τροποποίησης του καιρού και, φυσικά, επιβεβαιώνουν αυτό που πολλοί θεωρούν ως πραγματικότητα: αποδεικνύουν ότι τα Chemtrails υπάρχουν.

Κυκλοφόρησαν ένα έγγραφο που περιέχει λεπτομερή απολογισμό των ευρημάτων τους, καθώς και πολλές αναλύσεις των δεδομένων της NASA που ανέκτησαν.

Σύμφωνα με το Trunews.com, ένας εκ των διαχειριστών των Anonymous διέρρευσε την πληροφορία στα τέλη Ιανουαρίου 2016, στον Mikael Thalen του Infowars, πριν προβεί σε δημόσια απελευθέρωση.

ΝΑΣΑ αεροψεκασμοι

Επίσης, απελευθέρωσαν ένα πακέτο δεδομένων 276 Gigabyte (GB) των 631 αεροσκαφών, των ραντάρ και βίντεο, 2.143 ημερολόγια πτήσης και τα προσωπικά δεδομένα των 2.414 εργαζομένων της NASA.

Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι όταν έγιναν αντιληπτοί έχασαν την πρόσβαση στους διακομιστές της NASA, μετά την αλλαγή πορείας πτήσης ενός dronε αξίας 222.700.000 $ των ΗΠΑ που πετούσε πάνω ​​από τον Ειρηνικό. Η οργάνωση σχεδίαζε να συντρίψει το drone GlowbalHawk στον ωκεανό.

Αξιωματούχοι της NASA δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τη διαρροή πληροφοριών, ούτε επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν κάτι από όλα αυτά. Ωστόσο επαλήθευσαν την διαρροή προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων ως πραγματική. Παράλληλα φαίνεται να επιβεβαιώνουν και την πτήση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, γεγονός που φαίνεται να συμπίπτει με την ιστορία των Anonymous.

Η ουσία όλων των παραπάνω είναι, κατά την γνώμη μας, ότι αν πίσω από τα chemtrails βρίσκεται η NASA, τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε.

Ίσως, γίνεται προφανές ότι αυτοί που ελέγχουν την NASA διεκδικούν πολύ περισσότερα από το να χειραγωγήσουν τον καιρό, να αρρωστήσουν τον όποιο πληθυσμό μέσω των chemtrails ή ακόμα και να καταφέρουν έναν αποπληθυσμό του πλανήτη στα επίπεδα που επιθυμούν.

Ένα περιδέραιο θανάτου τυλίγεται γύρω μας και μας αγκαλιάζει σφιχτά. Αλλά ίσως, δεν είναι ο θάνατός μας που επιθυμούν… Τα ερπετοειδή που ελέγχουν την Υπηρεσία Διαστήματος έχουν ως στόχο την ψυχή μας όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί και ημιθανείς, αλλά και όταν πεθάνουμε…

NASA hacked: leaked documents expose chemtrailing operation

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ