ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την ΥΠΑΡΞΗ των ΤΙΤΑΝΩΝ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την ΥΠΑΡΞΗ των ΤΙΤΑΝΩΝ

Οι Τιτάνες σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν όντα που έζησαν πριν χιλιάδες χρόνια, τους οποίους ο Δίας κατατρόπωσε στην γνωστή Τιτανομαχία.

Φυσικά, όλα αυτά θεωρούνται ως φαντασίες των αρχαίων, ως παραμύθια.

Ένα εύρημα, όμως, φαίνεται να αποδεικνύει το αντίθετο…

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Δαρίβα, υπάρχει μία φωτογραφία που μας δείχνει κάτι παράδοξο.

Σε ένα βουνό κάπου στον Βορά,

το οποίο λέγεται ότι αποτελεί μέρος της χαμένης –ή και ανύπαρκτης για πολλούς- Υπερβορείας,

βρίσκεται μία σκιά, ένα αποτύπωμα, ένα παράδοξο ίχνος που εύκολα παραπέμπει σε μία ανθρώπινη μορφή, αλλά γιγαντιαία.

Αποτύπωμα Τιτάνα

Με βάση τις πληροφορίες που μας δίνονται, λέγεται πως αυτή η σκιά δεν είναι παρά ενός Τιτάνα που εξατμίσθηκε όταν ο Δίας έριχνε τους κεραυνούς του.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι κεραυνοί του Δία σύμφωνα με την παράδοση δεν ήταν αυτό που εννοούμε σήμερα, αλλά ένα βασικό επιθετικό όπλο που του προμήθευσαν οι Κύκλωπες με σκοπό να νικήσει τους Τιτάνες.

Έχουμε δει τον Δία σε πολλά αγγεία να κρατάει ένα κεραυνό που το σχήμα του έχει το γνωστό Διπλό Έψιλον.

Πρόκειται για ένα σύμβολο που έχει βρεθεί παντού στην υφήλιο. Το συναντούμε ως Βάζτρα του Θιβέτ, για το οποίο μαθαίνουμε πως εμπεριέχεται η έννοια του κεραυνού και του πνευματικού όπλου, ενώ φαίνεται να σχετίζεται και με το Κεραύνιο όπλο του Δία.

Κεραυνός Δία

Επιπλέον το σχήμα του Διπλού Έψιλον που βαστά ο Δίας, έχει εκπληκτικές ομοιότητες με ακτίνα πλάσματος.

Σε πολλά μέρη του κόσμου έχουν βρεθεί ίχνη χρήσης πυρηνικών στην αρχαιότητα. Οι Ινδοί στην Μαχαμπαράτα και αλλού, περιγράφουν ανάλογα όπλα και τα αποτελέσματά τους. Το ίδιο και οι Σουμέριοι για τους Ανουνάκι.

Ας συγκρίνουμε, τώρα, το αποτύπωμα της φωτογραφίας του λεγόμενου Τιτάνα με ένα άλλο αποτύπωμα που προέρχεται από το Ναγκασάκι:Ναγκασάκι

Βλέπετε μια σκιά από ένα κοριτσάκι να πηδάει σκοινάκι . Αυτή η σκιά έμεινε στον τοίχο όταν οι Αμερικάνοι έριξαν την ατομική βόμβα και το παιδάκι, δυστυχώς, εξαερώθηκε.

Οι δύο σκιές, στο βουνό του Βορά και στον τοίχο του Ναγκασάκι, τα αποτυπώματα αυτά, όπως βλέπετε έχουν κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά.

Θα ήταν παράτολμο να υποστηρίξουμε πως οι Τιτάνες υπήρξαν πραγματικά, πως η Τιτανομαχία έλαβε χώρα με όπλα που αντιστοιχούν περίπου στα σύγχρονα καταστροφικά, πως ο Δίας τα είχε στην κατοχή του και τα αξιοποίησε εναντίον των Τιτάνων; Μήπως όλα αυτά αληθεύουν;

diadrastika.com