Ισχυρό Αντιφλεγμονώδες κατά Βαρέων Μετάλλων των chemtrails

Ισχυρό Αντιφλεγμονώδες κατά Βαρέων Μετάλλων των chemtrails

Είναι γνωστό ότι οι λευκές γραμμές στον ουρανό, αποτελούν ουρές που αφήνουν πίσω τους αεροπλάνα που ψεκάζουν. Οι αεροψεκασμοί ή chemtrails, περιέχουν μέσα τους και βαρέα μέταλλα… -d-

Τα βαρέα μέταλλα βρίσκονται μερικές φορές μέσα στο σώμα μας και συνδέονται με διάφορα προβλήματα υγείας, όπως είναι η νεφρική νόσος, τα αδύναμα οστά, ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και τα ψυχολογικά προβλήματα.

Ο κόλιανδρος μας αποτοξινώνει από τα βαρέα μέταλλα και αφαιρεί τον υδράργυρο από το σώμα μας.

Ο κόλιανδρος βοηθά στη μείωση της λοίμωξης και της φλεγμονής καθαρίζοντας τον οργανισμό, ενώ περιέχει πολλά μεταλλικά στοιχεία, όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, σίδηρο και μαγνήσιο και επίσης βιταμίνες, όπως Α και Κ.

Τρόπος χρήσης

Είναι εύκολο να τον ψιλοκόψετε και να τον προσθέσετε στα καθημερινά γεύματά σας ή να τον βάλετε στο μπλέντερ και να τον καταναλώσετε σαν smoothie. Φροντίστε να είναι φρέσκος και βιολογικός.

Συνταγή για την καταπολέμηση των φλεγμονών

  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκος βιολογικός κόλιανδρος ψιλοκομμένος
  • 1/2 φλιτζάνι βιολογικός χυμός μήλου
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σιταρόχορτου ή οποιαδήποτε άλλη σκόνη από πράσινο βλαστό.

Για ακόμα μεγαλύτερη δράση κατά των βαρέων μετάλλων προτιμήστε να προσθέσετε χλωρέλλα. Ανακατέψτε τα υλικά στο μπλέντερ και είναι έτοιμο. Πίνετε 100 ml για 40 μέρες.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

enallaktikidrasi.com

loading...