ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ΠΟΥΤΙΝ; Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ρώσος ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ποιος είναι ο Πούτιν; Ο άγνωστος Ρώσος Πρόεδρος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σίγουρα, πολλοί από εμάς, έχουμε μία καλή θέση στο μυαλό μας για τον Ρώσο Πρόεδρο. Αυτό, δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Είναι, όμως, χρήσιμο να γνωρίζουμε κάποια πράγματα γι’ αυτόν αλλά και αυτούς που βρίσκονται πίσω του…

Όταν οι ΗΠΑ απέτυχαν να λειτουργήσουν ως η μία και μοναδική παγκόσμια δύναμη, μετά την λήξη του Ψυχρού Πολέμου, προσπάθησαν να εντάξουν τη Ρωσία στο δικό τους κατεστημένο, εκείνο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο Πούτιν, όμως, φαίνεται πως απέρριψε από την πρώτη στιγμή αυτό το σενάριο. Ωστόσο, από εκεί και πέρα αναγκάζεται να μπει σε ένα δίλημμα για το πως θα διαχειριστεί την κατάσταση που έχει προκύψει από δω και μπρος.

Δηλαδή, ή θα ταχθεί να αμφισβητήσει το υπάρχων σύστημα και να προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση-λύση, είτε θα το αποδεχτεί αλλά θα παίξει τον ρόλο του αντίπαλου δέους, χωρίζοντας αναγκαστικά τον πλανήτη σε δύο “μέρη”, την δυτική ελίτ και την ανατολική ελιτ.

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος Πούτιν να “προελαύνει”, αλλά υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής του, οι οποίες ως επί το πλείστον είναι άγνωστες, τις οποίες είναι σημαντικό να τις γνωρίσουμε γιατί, ενδεχομένως, να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποιο σκέλος του παραπάνω διλήμματος θα ακολουθήσει.

Πούτιν και Αρχιραββίνος Μπερέλ Λαζάρ

Ο προσωπικός ραβίνος του Πούτιν και Αρχιραβίνος της Ρωσίας, Μπερέλ Λαζάρ κάνει δημόσια αποκαλύψεις για τον Πούτιν στα νιάτα του, ότι συναναστράφηκε και μεγάλωσε σε εβραϊκή οικογένεια.

Κι αν αυτό φαντάζει πταίσμα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Πούτιν ανέβηκε στην εξουσία, χάρη στην βοήθεια αλλά και τις σχέσεις του με Εβραίους ολιγάρχες.

Επιπλέον, είναι σπουδαίας και ίσως επιλήψιμης σημασίας να πούμε πως μέντορας του Προέδρου υπήρξε ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσσιγνκερ, με τον οποίο πρόσφατα συναντήθηκαν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Με αυτά και με άλλα, είναι εύκολο να καταλάβετε πως ο Πρόδερος Βλαντιμίρ Πούτιν, κάθετε σε μία καρέκλα και σε ένα σύστημα πολύ “δυτικό” για την περιοχή που βρίσκεται και πολύ διαφορετικό από αυτό που όλοι έχουμε την εντύπωση.

Άραγε, σε ποιά πλευρά του διλήμματος θα ταχθεί, τελικά, ο Ρώσος πρόεδρος;

Όλες αυτές τις πληροφορίες, αλλά και πολύ περισσότερες, μαθαίνουμε από τον Νικόλαο Λάο, ο οποίος είναι Δρ φιλοσοφίας και πολιτικός αναλυτής, ενώ
εξελέγη από τον Αύγουστο του 2008 παμψηφεί ως ισόβιος πρόεδρος του Τάγματος των Πεφωτισμένων, δηλαδή των Illuminati.

Δείτε τις αναλύσεις και πως τεκμηριώνει τις θέσεις του:

Γεωπολιτικη & Νοοπολιτικη, 9/2/2016

diadrastika.com