ΑΤΙΑ αστροπύλη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία περίεργη όσο και μυστηριώδη περίπτωση άγνωστου φωτεινού αντικειμένου βιντεοσκοπήθηκε. Αυτό που καταγράφηκε είναι κατά πως φαίνεται ένα ΑΤΙΑ να πυροβολεί κατά ριπάς…

Δεν είναι εύκολο να πει κανείς τι ακριβώς είναι αυτό που θα δείτε. Ωστόσο, μοιάζει σαν αστροπύλη που άνοιξε στον αέρα και στο κατώφλι της βρίσκεται ένα UFO το οποίο ξαφνικά αρχίζει να βάλει προς άγνωστο στόχο.

Στο βάθος φαίνεται ένα ακόμα ΑΤΙΑ, αλλά πιθανότατα αυτό έχει να κάνει με ίχνη κάποιου πυραύλου, όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις -χωρίς, όμως, αυτό να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται.

Στη συνέχεια το ΑΤΙΑ απομακρύνεται και “κρύβεται” πίσω από κάτι δέντρα, για να δούμε πυρά από κάτι που δεν φαίνεται, εναντίον του. Όταν η κάμερα στρέφεται, τότε βλέπουμε ένα άλλο άγνωστο αντικείμενο σαν φωτεινή σφαίρα να κινείται κατά πάνω του…

Το συμβάν καταγράφηκε πιθανότατα κάπου στην Πορτογαλία, ενδεχομένως μέσα στον Φεβρουάριο του 2016, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι απόψεις για το τι βλέπουμε διίστανται. Πολλοί θεωρούν ότι το video είναι αυθεντικό, ενώ άλλοι τόσοι θεωρούν ότι είναι ένα καλοφτιαγμένο animation που αξίζει Όσκαρ.

Αληθινό ή ψεύτικο;

Το αφήνουμε στην κρίση σας, λοιπόν.

Δείτε το video (αν δεν λειτουργεί δείτε το εδώ):

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

?? real ou fake?? O q qcham??

Δημοσιεύτηκε από Horror e Medo στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

diadrastika.com ‎

loading...