Αλκαλικό νερό

Αν είστε μεταξύ εκείνων των ανθρώπων που έχουν εμμονή με τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, εκθέτετε το σώμα σας σε σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πάρετε κάτι που να σας βοηθήσει να ξεπλύνετε τις τοξίνες που επέφερε η εν λόγω κατανάλωση τροφών, πριν να είναι πολύ αργά.

Το αλκαλικό νερό μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια.

Τι είναι αλκαλικό νερό;

Είναι κανονικό νερό, αλλά με ενισχυμένο ρΗ μέσω προσθήκης ορισμένων συστατικών. Πίνοντας αλκαλικό νερό θα αποκατασταθεί η κανονική κατάσταση του σώματός σας, καθώς και η ισορροπία του.

Εδώ είναι οι 3 καλύτερες συνταγές για αλκαλικό νερό:

Προσθέστε λεμόνι στο νερό – Κόψτε ένα λεμόνι σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια προσθέστε τα σε ένα μπουκάλι με 1,5 λίτρα νερού. Αφήστε τα να μουλιάσουν στο νερό για περίπου 10 ώρες.

Μαγειρική σόδα και νερό – Διαλύστε 1/8 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε 230 γρ νερού.

Αγγούρι – Κόψτε σε φέτες μισό αγγούρι και στη συνέχεια κόψτε ένα οργανικό λεμόνι σε κύβους. Προσθέστε τα σε 1,5 λίτρα νερού. Τα αφήνουμε να μείνουν μέχρι το επόμενο πρωί.

healthylifestylebase.com
μέσω Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί.

loading...