Βρέθηκε ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΨΑΡΙ στον ΑΡΗ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο κόκκινος πλανήτης δεν έχει τελειώσει με τις εκπλήξεις που κατά καιρούς μας φέρνει στο φως το Curiosity, αλλά και διάφορα άλλα μηχανήματα. Ως τώρα έχουμε δει διαφόρων τύπων δομές. Όμως, τώρα, φαίνεται πως έχουμε και δείγματα μορφών ζωής…

Αν και σπανιότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ενδείξεις ότι κάποτε υπήρξε ζωή σε αυτόν τον πλανήτη -και, ίσως, υπάρχει ακόμα…

Αυτό που εντόπισε ο Scott Waring είναι εκπληκτικό και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μοιάζει εκπληκτικά με ψάρι. Εκείνο, φυσικά, που κάνει την διαφορά από έναν οποιοδήποτε βράχο, είναι η χαρακτηριστική ουρά ! ! !

Βρέθηκε ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΨΑΡΙ στον ΑΡΗ; (video)

Την αυθεντική εικόνα της NASA μπορείτε να δείτε εδώ.

Αν και οWaring χαρακτηρίζει το εύρημά του ως “απολιθωμένος ιχθύς”, καλό είναι να κρατούμε και μία επιφύλαξη για την περίπτωση που πρόκειται για μία απλή παρειδωλία.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να πρόκειται για ένα ψάρι το οποίο με τους αιώνες και τις κατάλληλες συνθήκες απολιθώθηκε, καθώς ήδη υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την NASA πως ο Άρης διαθέτει νερό αλλά κάποτε είχε και θάλασσες, ενώ έχουν εντοπιστεί και εικόνες με τρεχούμενο νερό στην επιφάνειά του.

Δείτε και το video με την προσωπική άποψη του Waring:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com