ΒΡΕΘΗΚΕ μία ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ στην ΣΕΛΗΝΗ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΒΡΕΘΗΚΕ μία ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ στην ΣΕΛΗΝΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε περίεργες δομές που, συγκριτικά με εκείνες που έχουμε στο νου μας από την Γη, θυμίζουν άνετα ερείπια μία κάποιας πόλης. Ποιοί δημιούργησαν αυτές δομές πριν καν φτάσει ο άνθρωπος εκεί πάνω;

Η Sandra Elena Andrade ανεβάζει στο youtube μία ακόμα δουλειά του ανεξάρτητου Αργεντινού ερευνητή Marcelo Irazusta.

Μέσα από εικόνες της NASA όπως δίνονται μέσω της εφαρμογής του Google Moon και στις συντεταγμένες 42 ° 40’1.29 “S 12 ° 11’26.49″ W μπορείτε και εσείς να δείτε μία τοποθεσία η οποία δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο τοπίο ολόγυρα, στο κρατήρα Tycho.

Τείχη ευθύγραμμα ή που κάνουν γωνίες για να ¨περιφράξουν” το εσωτερικό, δομές που παραπέμπουν άμεσα σε κάποιο είδος κτισμάτων με καμπύλη αρχιτεκτονική και ένας θόλος ή τύμβος. Μπορείτε να διακρίνετε επίσης, πλατώματα και ράμπες, “καθαρισμένα” από ανωμαλίες του εδάφους, όπως ακριβώς εάν επρόκειτο για κατασκευές.

Είναι όλο αυτό μία ένδειξη, αν όχι απόδειξη πως κάποιοι, κάποτε κατοίκησαν την Σελήνη και έχτισαν εκεί πάνω πόλεις ή οτιδήποτε άλλο;

Αν και μπορείτε να περιηγηθείτε μέσω της εφαρμογής του Google Moon, στο video που ακολουθεί θα δείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια όσα σας περιγράψαμε :

BASE ON THE MOON

diadrastika.com ‎

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.