Γιατί οι Τζιχαντιστές ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γιατί οι Τζιχαντιστές
ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Κράτησε φίλε τη ψυχραιμία σου… Αν θες να μας βρίσεις έχεις ΟΛΟ το καιρό… Πλην όμως ΣΚΕΨΟΥ για τα πιο κάτω… και μετά τα λέμε.. Δυστυχώς φιλαράκο ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ανοχύρωτη ..Βασικά Μπάχαλο από ανοήτους πολιτικούς ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ & ΔΕΞΙΑΣ!

(Mάλιστα δε, θα συνιστούσα στους Μουσουλμάνους ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ την αλητεία της Ευρώ-αμερικάνικης Δύσης.. διότι εξ αιτίας της αρπαχτικής αυτής αλητείας, οι Αραβογενείς λαοί επί δεκαετίες κατακλέβονται… και υποφέρουν.. εξ αιτίας του πλιατσικολόγου …πολιτισμού των θλιβερών Δυτικών!

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Θεωρώ υποχρέωση μου να πω δυο απλά πράγματα, με κίνδυνο να διαψευστώ.

Πρωταγωνιστώ στα τελευταία 50 χρόνια στην ανάπτυξη αγαθών σχέσεων με τις αραβικές-μουσουλμανικές χώρες.Ένα έχω διδαχθεί: πως οι πολύμορφες αραβικές εθνότητες της Μ.Ανατολής, έχουν μέγα σεβασμό προς την Ελλάδα! Το ΓΙΟΥΝΑΝ… όπως το λένε ΟΛΟΙ, δηλαδή την αθάνατη Ιωνία μας, αποτελεί καταλυτικό στοιχείο!ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ εγκάρδιας υποδοχής μας απ΄όλους του αραβικούς λαούς!

Υπό το πρίσμα αυτό -που έχει πολλές διαστάσεις – πιστεύω ότι οι Άραβες μουσουλμάνοι, δεν θα επιδιώξουν σε καμιά περίπτωση να διαπράξουν βιαιότητες κατά της Ελλάδας , στις δύσκολες αυτές στιγμές. που διέρχεται η ανθρωπότητα!

Μας σέβονται, έως λατρείας. Δεν τους βλάψαμε ποτέ , αντίθετα τους ευεργετήσαμε…. Και επειδή δεν είναι παλιάνθρωποι..δεν πρόκειται να μας αγγίξουν… έστω κι αν το «θρησκευτικό» ΤΖΙΧΑΝΤ είναι αποτρόπαιο.

Δεν νομίζω ότι λαθεύω προς την εκτίμηση μου .. Δεν νομίζω ότι οι φίλοι μας Αραβογενείς μουσουλμάνοι θα αποπειραθούν να βλάψουν τους ΓΙΟΥΝΑΝ… ΤΟΥΣ… που όταν τους απαντούν στον τόπο τους… τους επιδαψιλεύουν τα χίλια καλούδια…
Λόγω όμως των πολιτικών διεθνών συνθηκών μπορεί και να διαψευστώ επειδή ο αραβικός κόσμος είναι αγρίως θυμωμένος με τις συμπεριφορές των Δυτικών… μπορεί -λέω- από φάλτσο να χτυπηθεί και η Ελλάδα …τρομοκρατικά.Μπορεί…μα δεν το πιστεύω . Οι Άραβες δεν πρόκειται ποτέ να διαπράξουν τέτοια ασχήμια ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Βραχιολίδης

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

*** Το κείμενο αυτό θα το βρείτε ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ! (Πιάστε …με ΚΛΙΚ π.χ. το
www.webpressunion.blogospot.gr

triklopodia.gr

loading...