Μπανάνα

Οι μπανάνες είναι ίσως το πιο δημοφιλές τροπικό φρούτο, πλούσιο σε τρία φυσικά σάκχαρα (φρουκτόζη, γλυκόζη και σακχαρόζη) και φυτικές ίνες. Είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας για το σώμα με τις μελέτες να επιβεβαιώνουν ότι μόνο δύο μπανάνες μπορούν να προσφέρουν το ποσό της ενέργειας που απαιτείται για μια έντονη προπόνηση 90 λεπτών. Αυτός είναι ο λόγος που οι μπανάνες είναι το αγαπημένο σνακ για πολλούς από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου.

Πέραν του ότι είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας, οι μπανάνες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν με τα ακόλουθα προβλήματα:

Λεύκανση δοντιών
Μια φλούδα μπανάνας είναι ένα εξαιρετικό λευκαντικό δοντιών – απλά τρίψτε τα δόντια σας με τη φλούδα κάθε μέρα για μια-δυο εβδομάδες και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Κονδυλώματα
Η φλούδα της μπανάνας λειτουργεί εξαιρετικά κατά των κονδυλωμάτων, και εκτός από την απομάκρυνσή τους, θα αποτρέψει επίσης την επανεμφάνισή τους.

Για να αφαιρέσετε τα κονδυλώματα, βάλτε ένα μικρό κομμάτι φλούδας μπανάνας πάνω τους και ασφαλίστε το στη θέση του με έναν επίδεσμο. Αφήστε τη θεραπεία να λειτουργήσει κατά την διάρκεια της νύχτας και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστούν τα κονδυλώματα.

Ακμή και Ρυτίδες
Η Μπανανόφλουδα μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα του δέρματός σας. Εκτός από τη θεραπεία κονδυλωμάτων, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει τα σπυράκια, τις κηλίδες και τις ρυτίδες που οφείλονται στις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της.

Τρίψτε ένα μέρος της φλούδας στις πληγείσες περιοχές του δέρματός σας και αφήστε την να δράσει για 30 λεπτά πριν ξεπλύνετε. Τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!

μπανάνα επίθεμα

loading...