ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ της ΓΗΣ σε ΑΘΗΝΑ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ (video)

[14/03/2016 - 19:46]

Εχτές και σήμερα ακούστηκαν περίεργοι και ασυνήθιστοι ήχοι, ανεξήγητα μουγκρητά που κάνουν το περιβάλλον να φαντάζει στοιχειωμένο και ανατριχιαστικό, κάποιες φορές αφόρητο. Ανάλογοι “ρόγχοι” ακούγονται σε όλον σχεδόν τον κόσμο, χωρίς καμία εμφανή εξήγηση. Τι συμβαίνει σε Αθήνα και Μυτιλήνη;… -d-

Σύμφωνα με το katohika.gr:

Πριν από μερικές ώρες λάβαμε το παρακάτω μήνυμα. Απευθύνθηκα σε μερικούς φίλους των Κατοχικών Νέων που μένουν στα Ανατολικά του Νομού Αττικής και έλαβα αντικρουόμενες πληροφορίες:

Καλησπέρα σας.

Μήπως κάποιος αναγνωστης σας ανέφερε περίεργους βόμβους στις 5 περίπου το πρωί χωρίς να μπορεί να καταλάβει από που προέρχονται; (σίγουρα δεν ήταν μουσική γιατί ακούγονταν 2 κοντινοί βόμβοι και 1 κοφτός δυνατός και αυτό επαναλαμβανόταν σε ακανόνιστες στιγμές και άλλοτε ακουγόταν πιο κοντά και άλλοτε πιο μακριά). Επίσης σήμερα όλοι οι γνωστοί στη περιοχή, έχουμε πολύ άσχημη ψυχολογία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στα Ανατολικά Προάστια της Αττικής και έχει ξανασυμβεί.

Εσείς ακούσατε κάτι;

Αν ναι παρακαλούμε να μας πείτε λεπτομέρειες (τι αισθανθήκατε, αν είχε αέρα, πως έμοιαζε ο ήχος και ότι άλλο μπορείτε να θυμηθείτε).

Ακολούθησε και δεύτερη αναφορά στο katohika.gr, αυτή τη φορά στην Μυτιλήνη:

Μετά το άρθρο για τους περίεργους ήχους στην Αττική σήμερα το πρωί ένας αναγνώστης μας απο τη Μυτιλήνη άκουσε και αυτός τους περίεργους ήχους, που απ΄ότι φαίνεται ακούγονται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Αν ακούσετε πίσω από το θρόισμα των φύλλων ακούγεται ένας ήχος που μοιάζει με αυτόν που κάνει ένα άδεια μπουκάλι όταν φυσάμε στο στόμιο του.

update 10.27: Οι περίεργοι ήχοι συνεχίζονται ακόμα και τώρα…

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ