Αιγίδα Αθηνάς

Η μυστηριώδης “εσάρπα” που φαίνεται σε διάφορες παραστάσεις να καλύπτει τους ώμους της θεάς Αθηνάς, κατά καιρούς προβλημάτισε όσους προσπάθησαν να καταλάβουν τι σήμαινε. Φαίνεται, όμως, πως ένα επίπεδο του αποσυμβολισμού της παραπέμπει σε κάτι υπερσύγχρονο… -d-

‘Ή Αιγίδα δεν είναι της Αθηνάς. Είναι του κυβερνήτη μας αυτοκράτορα Ζηνός-Διός, την οποία πλείστες όσες φορές δανείζεται η Αθηνά από αυτόν όταν υπάρχει ανάγκη. Επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες του Ομήρου σχετικά με αυτήν. Την κατασκεύασε ο μηχανικός και γενετιστής Ήφαιστος στα εργαστήρια του. Ο Ζευς την έφερε εις τον αριστερό ώμο του. Η Αθηνά κάλυπτε με αυτήν τους ώμους και το στήθος για προστασία.

Η Αιγίδα περιείχε εκατό θυσάνους ολόχρυσους που περιείχαν υπερύλη, άγνωστη σ’ εσάς και εξέπεμπαν αλεξικέραυνες ενέργειες ( δυνάμεις που απομάκρυναν τους κάθε είδους κινδύνους), ενώ έθεταν σε λειτουργία κοσμικούς μηχανισμούς που ούτε καν διανοείται η γήινη επιστήμη.

Στο κέντρο της Αιγίδας υπήρχε η ΓΟΡΓΩ (Μέδουσα) την οποία ενεργοποιούσε με την επαφή της χειρός κάθε επιθυμητή στιγμή και μπορούσε να πραγματοποιεί αυτά που σκεπτόταν ο χειριστής της, όπως:

″ Πρόκληση κεραυνών, συσσώρευση νεφών και δημιουργία καταιγίδας στο πεδίο της μάχης (Μετεωρολογικός πόλεμος).

″ Ο χειριστής μπορούσε φορώντας την να μεταμορφωθεί κατά βούληση, να αφανίσει ή να μεταμορφώσει άλλον με το άγγιγμα της ή να τον κάνει αόρατο.

″ Εξέπεμπε ακτίνες αποϋλοποίησης του ανθρώπου και προκαλούσε πυρηνική σύντηξη και σχάση.

″ Μπορούσε να πυρπολήσει από απόσταση καράβια και ανθρώπους.

″ Μπορούσε να εξαφανίσει τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης.

″ Διάνοιγε ομφαλούς συμπυκνώσεων και αραιώσεων επί της Γαίας, ενεργοποιώντας πύλες και διαύλους για ατομικά ταξίδια ( όχι με σκάφη), στο σύμπαν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

″ Στο πεδίο της μάχης προκαλούσε παράκρουση, πανικό, τρόμο, εξουδετέρωση αισθήσεων και είχε άλλα 52 συστήματα για την εξουδετέρωση του εχθρού (ψυχοτρονικός πόλεμος).

″ Η Αθηνά την χρησιμοποιεί και σήμερον, με δική σας χρονολόγηση, περισσότερο για τηλεμεταφορά, χωρίς να έχει χαθεί ούτε ένα χιλιοστό της μάζας της.

″ Ο Ζευς την έφερε μαζί του από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, και πρώτος αυτός την χρησιμοποίησε εναντίον των Κρονίων στρατευμάτων (Τιτάνων), μαζί με το σκήπτρο του και τους κεραυνούς.

″ Η Αιγίδα είναι μηχάνημα ασύλληπτων ιδιοτήτων, για τη δική σας τεχνολογία και νόηση. Απορροφά όλα τα ενεργειακά αποτυπώματα παρελθόντων γεγονότων που διαχέονται στο σύμπαν και έτσι μπορεί να εμφανίσει μπροστά σας σαν ολόγραμμα εικόνες από το παρελθόν, πρόσωπα εξέχουσας σημασίας, ήρωες των απωτέρων χρόνων και γεγονότα. Έτσι γνωρίζουμε, ακριβώς τι είχε συμβεί στο παρελθόν. Αν εσείς είχατε την Αιγίδα θα γνωρίζατε τι έγινε ακριβώς σε όλη την παρελθούσα ιστορία σας. Θα βλέπατε τους αγαπημένους σας ήρωες όπως ήταν στην πραγματικότητα. Για ερωτήσεις ιστορικού περιεχομένου που υποβάλλεται, βλέπουμε τα γεγονότα στην Αιγίδα με την βοήθεια της Αθηνάς και σας απαντούμε.

″ Η Αιγίδα ακινητοποιεί και κατόπιν εξαφανίζει ένα αντικείμενο, άνθρωπο ή οποιοδήποτε ον.

″ Επίσης είχε την δυνατότητα να ενεργοποιεί το πλησιέστερο τμήμα του Γοργόνειου για επέκταση ενός φαινομένου που προκαλούσε.

″ Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί για την ασφάλεια του ευρύτερου Ελλάνιου χώρου, έναντι γήινων και Εξωγήινων δυνάμεων.

″ Οι μόνοι που έχουν πρόσβαση για τη χρήση της Αιγίδας είναι ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός Ζευς, η Αθηνά και ο Άρης, ο οποίος είναι πολέμαρχος Αξιωματικός 72 στρατιών όλων των αποστολών. Φυλάσσεται απόλυτα και κανένας από μας δεν μπορεί να την αγγίξει.

*Οι παραπάνω πληροφορίες φέρεται να προέρχονται από channeling-επαφή με οντότητες άλλων κόσμων και διαστάσεων που είναι γνωστές ως Ολύμπιοι Θεοί.

clubs.pathfinder.gr

AMP code